La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Kiko Matamoros destrossa el vestit i discurs de Cristina Pedroche: "Teleporqueria"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

El col·laborador del grup Mediaset ha carregat durament contra la presentadora i col·laboradora d'Antena 3, Cristina Pedroche, pel seu vestit per presentar les campanades i també el discurs.

Què sabem? Com cada any Cristina Pedroche estava en boca de tothom per saber com aniria per acomiadar l'any 2022 i rebre el 2023. I és que des de fa nou anys, Antena 3 aposta per ella per presentar les campanades. Enguany, Cristina Pedroche ha lluït una faldilla de tul de seda firmada per Garaizabal Studio, un colom de la pau realitzat amb paper de diari que li tapava el pit i una enorme capa confeccionada amb tela provinent de les tendes de campanya que ACNUR ofereix als refugiats.

Què ha dit? Kiko Matamoros, a través del seu compte d'Instagram, s'ha mostrat duríssim contra Cristina Pedroche. El de Sálvame no només ha carregat contra el seu estilisme, sinó també contra el seu discurs, a favor de la pau, dels refugiats i demanant que s'acabin les guerres. Kiko Matamoros, durant el matí del dilluns 2 de gener, ha dit: "Crec que no soc l'únic que es va ennuegar amb el raïm davant de tanta teatralització del dolor aliè. Aixó sí que és teleporqueria en estat pur". Adjuntem la publicació:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros)

Les reaccions: Una publicació de Matamoros que suma més de 6.000 'm'agrada'. Entre els comentaris que ha rebut el de Telecinco, destaca el de la periodista Isabel Rábago, ex del PP, que aplaudeix les paraules de Matamoros. "Teleporqueria és la que feu a Telecinco", "Que parlis tu de teleporqueria sembla un acudit", "Per un vestit no pots catalogar a una televisió de fer porqueria" o "Si han tingut més audiència que vosaltres per alguna cosa serà" són alguns dels molts missatges que es poden llegir.

Per acabar: Cristina Pedroche no ha respost a la crítica de Kiko Matamoros, ni tampoc es preveu que ho faci. I és que com porta fent des de fa diversos anys, després de les campanades s'agafa unes setmanes per desconnectar de tanta pressió i de les crítiques que no para de rebre. Unes crítiques a les quals sí que ha respost Josie, estilista de Pedroche, pel vestit de les campanades. Ho ha fet durant el matí del dilluns 2 de gener en el programa Espejo Público.

  • "La capa és increïble i està carregada d'humanitat i amor cap a tota la gent que ho passa malament".
  • "Estic molt satisfet de la feina feta. Gaudeixo molt amb les crítiques i m'ho he passat molt bé amb tot el procés".
  • "Era un vestit que no és fàcil d'entendre. En cap altra cadena han tingut un missatge tan potent com el nostre. Crec que aquest any era molt necessari".
  • "Cristina Pedroche és la més valenta de totes. Li planteges qualsevol repte i et diu que sí, mentre que altres de seguida es neguen".