La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Mor la influencer Elena Huelva, amb 20 anys, després d'una llarga lluita contra el càncer

Barcelona.
Foto: | Instagram

La jove infuencer de Sevilla, Elena Huelva, ha perdut la vida amb només 20 anys a causa del càncer.

Què sabem? La jove andalusa ha mort durant el matí del dimarts 3 de gener, amb només 20 anys, després de lluitar durant quatre anys contra el càncer. Concretament, patia el Sarcoma de Ewing, una dolència que afecta els ossos, o el teixit blanc que envolta els ossos.

El comunicat: Ha estat a través del compte d'Instagram de la jove Elena Huelva, on acumula més de 820.000 seguidors, que la seva família ha compartit un breu text per donar a conèixer la trista notícia. "Des d'aquest matí, Elena us mira i us balla des de la seva estrella". Un fatídic comunicat per començar l'any 2023 que la família de la jove acompanya amb una preciosa foto de la seva filla, on apareix molt somrient. En el comunicat també es pot llegir el lema que tenia sempre la jove: "Les meves ganes guanyen". Per últim, la família ha volgut agrair tot l'afecte i suport que durant aquests llargs quatre anys han rebut per part d'anònims i famosos. 

A més a més: Una mort que es produeix després de passar les festes de Nadal a casa amb la seva família. I és que com ella mateixa va publicar en el seu compte d'Instagram i Twitter, pocs dies abans del 24 de desembre, els metges la van deixar marxar per passar aquestes dates tan especials. En una de les seves últimes publicacions, concretament del dia 25, va escriure: "Feliç perquè estic amb tota la meva família".

Per acabar: A Elena Huelva li van diagnosticar el Sarcoma de Ewing quan només tenia 16 anys. Molt jove. Un càncer que se li va originar a la zona de la pelvis i ràpidament se li va estendre pels pulmons. Durant tots aquests anys de lluita, Elena Huelva ha estat tot un exemple de lluita, superació i positivisme. Descansa en pau.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Salut