La Jungla
Pilar Rahola i Eduard Pujol a 'El Fax de 8tv'
Foto: Pilar Rahola i Eduard Pujol a 'El Fax de 8tv' | 8tv
Televisió

'El Fax de 8tv' canvia de cares: Pilar Rahola farà tàndem amb Eduard Pujol

Barcelona.
Pilar Rahola i Eduard Pujol a 'El Fax de 8tv'
Foto: Pilar Rahola i Eduard Pujol a 'El Fax de 8tv' | 8tv

Renovació al capdavant d'El Fax de 8tv després de l'aturada per les vacances de Nadal. A partir d'aquest cap de setmana, el programa comptarà amb Pilar Rahola per fer tàndem amb Eduard Pujol.

Què sabem? L'espai d'actualitat política dels dissabtes a 8tv canvia de cares el 2023. Si fins ara tenia Pilar Rahola com una de les seves col·laboradores habituals, amb una secció pròpia anomenada Raholing, d'ara endavant es veurà incrementada la seva presència al programa. La cadena encara està definint el nou paper de l'escriptora de Badalona, però ja ha decidit que farà parella amb Pujol.

A més, Elisabet Cortiles, fins ara copresentadora del programa, ja no hi serà aquest dissabte. En un missatge a les seves xarxes socials, la periodista ha agraït "el temps compartit" a l'equip en aquesta "aventura curta però gratificant". També ha celebrat la confiança dipositada en ella per part de Pujol. "Llarga vida a El Fax de 8tv", ha tancat.

Al detall: Els últims mesos, Rahola ha guanyat presència als programes de perfil més polític de l'emissora privada. Més enllà d'El Fax de 8tv, també participa habitualment de les tertúlies d'El Pentàgon. A més, el passat mes de novembre va ser una de les convidades a El Circ de Frank Blanco, i la nit del 31 de desembre va concursar al talent musical Fora de to!, part de la programació especial de 8tv per Cap d'Any.

Per acabar: Passades les Festes, El Fax de 8tv torna aquest dissabte 7 de gener a les 21:50 hores. L'última emissió del 2022, el dia 17 de desembre, va fer unes bones dades d'audiència, amb un 1,7% de share i 31.000 espectadors amb les entrevistes a Carme Forcadell i Josep Lluís Alay, i un 3,8% en els pics de major audiència. El rècord de la temporada és del 26 de novembre, amb un 2,3% de cuota de pantalla i 42.000 espectadors.