La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram
Famosos

Piqué i Clara Chía, enxampats a la Cerdanya: la bona relació d'ella amb els sogres

Barcelona.
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía comencen 2023 junts, després de celebrar el primer any de relació i deixant enrere els rumors de crisi. Aquest dimecres, la parella és portada de Diez Minutos, que els ha enxampat d'escapada familiar al Pirineu.

Què sabem? La revista del cor ha fotografiat Piqué i Clara Chía a la Cerdanya, on l'exfutbolista del Barça hi té una casa. Tots dos han passat un cap de setmana amb els pares d'ell, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu. Per les imatges, tot sembla indicar que la relació de la jove amb els seus sogres és excel·lent.

Al detall: En pàgines interiors, Diez Minutos mostra les fotos de Clara Chía i la sogra passejant de bracet. Montserrat Bernabeu evidencia una actitud afectuosa amb la seva jove, que fa molt feliç el seu fill. Als pares no els importa res més que això. Cal recordar que tots dos tenien molta afinitat amb la Shakira, però l'entorn assegura que estan dolguts per com ha acabat finalment el periple de la separació i l'acord per la custòdia dels fills.

A més, la casa on els quatre han passat un cap de setmana familiar és al petit poble de Bolvir. Té tres pisos, edificats en un terreny de 2.000 metres quadrats amb vistes espectaculars a la Molina, la Masella i el Parc Natural del Cadí-Moixeró. Piqué la va fer construir l'any 2016, quan encara estava amb la Shakira.

I Shakira? Mentre Piqué i Clara Chía passegen el seu amor pels carrers de Bolvir, Shakira podria veure's abocada a canviar els plans d'instal·lar-se a Miami amb els nens després de Reis. La cantant tenia la intenció que en Milan i en Sasha comencessin l'escola a Floria aquest mateix mes de gener, però segons Laura Fa i Lorena Vázquez estaria plantejant un canvi de dates per la delicada salut del seu pare. Fins i tot especulen amb la possibilitat que no marxi fins al març o el juny.

Per últim: Segons el calendari de vacances acordat per Piqué i Shakira, la mare es quedava els nens per Nadal —se'ls va endur de vacances a Dubai— i el pare els tindria des del 30 de desembre i fins al dia de Reis. Després de deixar-los amb el seu ex perquè passessin els últims dies de les Festes, l'artista colombiana es va deixar anar contra ell en una incendiària felicitació de Cap d'Any.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué