La Jungla
Aitana Ocaña en el seu viatge a Londres
Foto: Aitana Ocaña en el seu viatge a Londres | Instagram
Famosos

Aitana té nòvio nou: vacances a Londres amb Sebastián Yatra

Barcelona.
Aitana Ocaña en el seu viatge a Londres
Foto: Aitana Ocaña en el seu viatge a Londres | Instagram

Han estat setmanes d'especulacions, després que a mitjan desembre es fes pública la ruptura amb Miguel Bernardeau. Però ara ja se sap: Aitana i Sebastián Yatra estan junts.

Al detall: Tan bon punt es va conèixer la seva separació, els rumors sobre si hi havia o no una tercera persona implicada no s'han aturat. Sempre amb el nom del Sebastián Yatra a las travesses, amb qui la cantant de Sant Climent de Llobregat ja es va embolicar fa pocs anys.

A més, tots dos han donat junts la benvinguda al 2023. La parella es troba aquests dies de vacances a Londres amb un grup d'amics, entre els quals hi ha també Lola Índigo, companya d'Aitana a Operación Triunfo 2017. Un viatge que estava programat des de fa temps.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax)

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sebastian Yatra (@sebastianyatra)

En profunditat: Aquest dimecres, Laura Fa i Lorena Vázquez han sucat pa en l'afer Ocaña-Yatra i han assegurat que sí que hi ha una història entre ells. "Podem confirmar que estan junts", afirmen les mamarazzis. Sense entrar a valorar si l'etiqueta de "nòvios" és l'adequada i si ells ja han decidit posar-li aquest nom, el fet és que sí que tenen una relació.

Tot i això, no es pot afirmar que el cantant colombià sigui el causant de la ruptura amb Bernardeau. De fet, l'exparella ja estava malament durant el rodatge de la seva sèrie conjunta, La última. L'actor valencià criticava que Aitana no estigués tan compromesa com ell en el projecte, i mantingués un compromís més seriós amb la música.

D'on venim? Aitana i Sebastián Yatra són vells coneguts, i haurien tingut un rotllet durant la festa de Los 40 Principales de 2019 a Madrid. És per això que a ningú del seu entorn ha sorprès que ara estiguin junts. D'altra banda, cal recordar que la catalana ja estava amb Bernardeau, i sortia amb ell des de 2018.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sebastian Yatra (@sebastianyatra)

Per acabar: Mentre Aitana i Yatra ja no s'amaguen i viatgen junts a Londres, Bernardeau encara paeix la separació. El fill d'Ana Duato ha marxat a les Canàries, on està gravant la sèrie Zorro, protagonitzada per ell mateix i que s'estrenarà a Amazon. Amb ell hi ha els pares i la seva germana, l'actriu María Bernardeau, que li donen suport en aquest moment delicat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música