La Jungla
Laura Rosel al Zona Franca
Foto: Laura Rosel al Zona Franca | TV3
Televisió

Laura Rosel confessa la seva addicció: "Gairebé no dormo"

Laura Rosel al Zona Franca
Foto: Laura Rosel al Zona Franca | TV3

La presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, ha estat l'última convidada de Joel Díaz al Zona Franca de TV3, on ha parlat de la seva experiència dirigint un matinal de gairebé 7 hores.

En detall: Díaz li ha preguntat què fa a les nits per anar-se'n a dormir tan tard. "Repassar guions", ha respost Rosel. Ha confessat ser una mica workaholic, que se'n va "a dormir molt tard" i que de mitjana no descansa més que "quatre o cinc hores".

  • "Treballo molt, sí", ha assegurat.
  • "És el tema de conversa a casa meva, dels meus amics, tothom controla les hores que dormo i les que no dormo, que és pràcticament tot el dia".

Què ha dit? El presentador també tenia curiositat per saber si el trencament entre ERC i Junts al Govern havia tingut algun efecte sobre l'ens públic, al que Rosel va contestar: "No, perquè el Parlament no ha canviat". "Nosaltres ens devem al Parlament, no al Govern. 

  • Assegura que aquestes pressions no afecten la seva línia editorial. Així i tot, confessa que "algun dia hem hagut de forçar alguna trucada o canviar una mica l'itinerari que teníem previst". 

A més: La periodista, antiga presentadora del FAQS de TV3, ha parlat sobre la seva llibertat a l'hora d'exercir el periodisme i s'ha mostrat molesta amb els spin doctors, els assessors de comunicació dels polítics.

  • "És una murga que no t'ho pots imaginar. Són molt pesats", ha dit. "Apreten molt", afegeix, en referència als assessors.
  • "Has de compensar. Té una lògica. És ràdio pública. La ràdio pública no es deu només a un partit o una ideologia. Hi ha una cosa que es diu criteri periodístic", conclou.

 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Televisió TV3