La Jungla
Eduard Pujol i Jordi Basté al Fax de 8tv
Foto: Eduard Pujol i Jordi Basté al Fax de 8tv | 8tv
Fax de 8tv

Basté trenca el guió del presentador Eduard Pujol en plena entrevista al Fax

Eduard Pujol i Jordi Basté al Fax de 8tv
Foto: Eduard Pujol i Jordi Basté al Fax de 8tv | 8tv

"Puc fer una barbaritat?", pregunta el periodista de Rac1 Jordi Basté al presentador del Fax Eduard Pujol. Ho pregunta just després de prendre els papers del guió del programa, i tot seguit, els estripa en petits bocins mentre Pujol li demana: "Si us plau, no trenquis res més".

Què ha passat? El periodista radiofònic més important de Catalunya, premiat amb un Ondas, Jordi Basté, ha estat entrevistat pel Fax de 8tv. En un moment de la conversa amb el presentador del programa Eduard Pujol, Basté li retreu que porti tants "paperots" per les poques preguntes que li ha fet. Tot d’una el locutor li arrabassa el guió i l'estripa diversos cops.

Què ha dit? Basté li diu repetidament a Pujol amb els papers del guió a la mà: "Puc fer una barbaritat?".

  • El presentador del Fax li respon entre riures nerviosos: "No, no pots fer cap barbaritat, si us plau". Tot seguit assegura: "No trenquis res més, mare de déu!".
  • El presentador de Rac 1 riu, Pujol també i li diu: "Tota la vida has estat un gamberro i tota la vida ho seràs".

D'altra banda: Tot i la broma de les targetes del guió, l'entrevista ha sigut una conversa distesa i natural. Ja que Pujol i Basté van coincidir molts anys a la ràdio privada Rac1.  Basté ha assegurat que a ell que la gent s'indigni "li sembla bé", però que "s'avorreixi és més perillós". 

“Si no passen coses, la gent s’avorreix. Si s’indignen està bé, però que s’avorreixin és perillós”, ha argumentat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 8TV