La Jungla
Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí als premis Nadal i Josep Pla
Foto: Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí als premis Nadal i Josep Pla | Instagram
Famosos

Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí: el tendre petó que enamora Instagram

Barcelona.
Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí als premis Nadal i Josep Pla
Foto: Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí als premis Nadal i Josep Pla | Instagram

Toni Cruanyes va ser aquest divendres a la gala dels premis Nadal i Josep Pla, celebrada a l'hotel El Palace de Barcelona. El va acompanyar el seu marit, Eugeni Villalbí.

Què sabem? El presentador del Telenotícies vespre i el seu home, Eugeni Villalbí, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, van ser divendres 6 de gener a la 55a edició del Premi Josep Pla i la 79a edició del Premi Nadal. Cruanyes hi va anar com a guanyador del Josep Pla de 2022, amb l'obra La Vall de la Llum.

En detall: En una de les estances d'El Palace, Cruanyes i Villalbí van immortalitzar la seva assistència a l'acte amb dues fotografies en un mirall, una selfie somrient i el petó als llavis que ha fos Instagram. Les imatges són al perfil del diputat republicà:

Reaccions. Les fotos del periodista de Canet de Mar i el seu home, junts a l'entrega de premis, i la imatge del petó romàntic han provocat una allau de reaccions a Instagram. Missatges d'afecte entre els quals hi ha els de Janina Juli, esposa del president de la Generalitat, la diputada del PSC Alícia Romero o la televisiva Brigitta Lamoure.

A més, Toni Cruanyes i Eugeni Villalbí, de 48 i 44 anys, estan casats i tenen dos fills en comú, l'Elies i la Joana, de set i tres anys. Malgrat que mai no ensenyen les cares dels menors, sí que acostumen a mostrar imatges de la vida familiar a les xarxes socials.

Per acabar: A la gala de divendres, l'escriptora Gemma Ventura Farré va guanyar el Premi Josep Pla amb La llei de l'hivern, que és la seva primera novel·la, mentre que Manuel Rivas es va endur el Premi Nadal amb Nosotros. Més enllà de Cruanyes, l'edició de l'any anterior va tenir un altre nom propi: Inés Martín Rodrigo, guanyadora del Premi Nadal per Las formas del querer.