La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

'Planta Baixa' torna a TV3 amb l'absència d'una cara coneguda: "Els trobaré a faltar"

Barcelona.
Foto: | TV3

El programa Planta Baixa, presentat per la periodista nascuda a Mallorca, Agnès Marquès, torna avui dilluns 9 de gener a la televisió després de fer un descans per les vacances de Nadal.

Què sabem? Va ser el divendres 23 de desembre quan el programa Planta Baixa va acomiadar-se de l'audiència fins passat festes. Un últim programa abans de Nadal, molt festiu, on tant la presentadora com els diferents col·laboradors van lluir jerseis típics de l'època amb estampats i colors molt festius. Un programa d'actualitat i entreteniment que després de dues setmanes de descans torna a la graella televisiva a partir de tres quarts de cinc de la tarda.

Les novetats: Per encetar un nou any a la petita pantalla, el programa Planta Baixa torna amb novetats. L'espai de les tardes fa una clara aposta per l'actualitat, per tal de mantenir a l'espectador informat al minut de tot el que passi. En aquest sentit, l'espai incorpora com a tertulians el filòsof Jordi Graupera i l'advocada Magda Oranich. Una forta aposta per les notícies i el minut a minut, segons revela El món de la tele, que farà que la secció del programa dedicada a l'entreteniment s'endarrereixi fins passats dos quarts de vuit de la tarda. Això sí, l'entrevista del dia, per abans d'acabar el programa, es manté puntual a les vuit.

A més a més: Una secció que no es modifica és la de la premsa del cor, de les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, que cada dijous a la tarda, a l'inici del programa, visiten Planta Baixa per repassar les últimes notícies dels famosos. Una secció que es va incorporar el setembre del 2022, quan va arrencar el nou Planta Baixa amb Agnès Marquès, i està donant molt bons resultats.

Per últim: El retorn del programa Planta Baixa, després de les vacances de Nadal, ho fa sense una de les seves cares més conegudes. Així ho ha informat ell mateix a través del seu compte de Twitter. Parlem del periodista Jordi Asturgó, que a causa de la seva recent paternitat estarà durant unes setmanes de baixa per acabar de gaudir del seu permís. "Els trobaré a faltar. A tots", va escriure a les seves xarxes socials el passat 24 de desembre. El seu lloc l'ocuparà el periodista de Sabadell, Xavi Cazorla.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3