La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Ana Rosa Quintana plora a la televisió recordant el seu càncer de mama

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La presentadora de Telecinco s'ha emocionat molt durant el migdia del dimarts 10 de gener, amb motiu dels 18 anys del programa que ella presenta.

Què sabem? L'espai de Telecinco, El programa de Ana Rosa, està d'enhorabona. I és que avui celebra 18 anys en antena. Una data molt especial per a tot l'equip. Per aquest motiu els treballadors i col·laboradors del format han fet una sorpresa a Ana Rosa Quintana abans d'acabar el programa. Una sorpresa que Quintana no s'esperava i amb la qual ha acabat plorant.

Què ha passat? Faltaven pocs minuts pel final del programa quan Ana Rosa Quintana ha estat obsequiada amb un enorme ram de flors i un pastís de xocolata de dos pisos amb dues espelmes en forma del número u i vuit. Els seus companys també li han regalat un paquet de còmics molt antics que ella llegia quan era petita i li han fet un vídeo, molt especial, recordant tots els anys que porta al capdavant del seu programa. I precisament ha estat després de veure el vídeo, quan Ana Rosa s'ha posat a plorar.

Què ha dit? La presentadora ha reconegut que l'any 2022 ha estat molt especial però a la vegada molt complicat i carregat de sentiments. "Quin any d'emocions", ha confessat. I és que a principis del 2022 Ana Rosa Quintana va haver de deixar la televisió a causa del càncer de mama. Una malaltia de la qual, entre llàgrimes, ha dit: "No sabia si avui podria ser aquí amb tots vosaltres".

A més a més: Ana Rosa Quintana, en el seu discurs d'agraïment també ha dedicat unes paraules als seus companys, tant els que estan davant de càmera com els que no. "Gràcies a tots vosaltres i també als directors que han passat per aquest programa. Ara entenc perquè fa 18 anys que som líders d'audiència", ha afirmat. Un equip de professionals del que Quintana se sent molt orgullosa. "Som una gran família i vosaltres ens heu deixat entrar a casa vostra".

Per últim: El programa de Ana Rosa, produït per la productora Unicorn, va començar a emetre's a Telecinco el 10 de gener de l'any 2005. Un espai que ha canviat molt i ha acollit a molta gent. Entre ells Máximo Huerta, que durant molts anys va ser presentador del programa juntament amb Quintana. I precisament amb motiu dels 18 anys, Ana Rosa ha volgut tenir un record cap a Máximo. "Ha obert una llibreria i em sembla una cosa molt romàntica i bonica. Li va molt bé professionalment i és meravellós".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco