La Jungla
Bizarrap i Shakira promocionen el seu nou tema junts
Foto: Bizarrap i Shakira promocionen el seu nou tema junts | Instagram
Famosos

Shakira i Bizarrap, junts contra Piqué i Clara Chía: nova cançó carregada de mala bava

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 12 de gener de 2023. 07:50
Bizarrap i Shakira promocionen el seu nou tema junts
Foto: Bizarrap i Shakira promocionen el seu nou tema junts | Instagram

Shakira i Bizarrap han llançat aquest dijous de matinada el seu nou tema junts, la primera col·laboració entre tots dos. BZRP Music Session #53, carregada de missatges contra l'ex de la cantant colombiana, Gerard Piqué. Fins i tot Clara Chía en surt escaldada.

En detall: Després d'anunciar dimarts que traurien cançó conjunta, Shakira i Bizarrap, el productor argentí al darrere del gran èxit de l'estiu amb Quevedo, han estat tendència a les xarxes socials les últimes hores, amb la filtració de part de la lletra del single. Finalment, el tema ha sortit publicat a la una de la matinada. En les primeres sis hores ha sumat més de 20 milions de reproduccions a YouTube. És aquest:

Què diuen? Sense dubte, algunes de les estrofes de Shakira són dards enverinats contra Piqué i Clara Chía. Aquí alguns exemples de les frases incendiàries de la cançó:

  • "Una loba como yo ya no está pa' tipos como tú".
  • "A ti te quedé grande".
  • "Por eso estás con una igualita que tú".
  • "Esto es pa' que te mortifique, mastica y traga pa' que no pique".
  • "Yo contigo ya no regreso, ni aunque me llores, ni me supliques".
  • "Entendí que no es culpa mía que te critiquen".
  • "Tiene nombre de persona buena, clara-mente no es como suena".
  • "Yo valgo por dos de 22", l'edat de Clara Chía.

A més, BZRP Music Session #53 no és la primera cançó de Shakira que després de la separació amb Piqué es converteix en tot un himne de la ruptura. Va passar també amb Te felicito i Monotonía, aquesta última amb videoclip gravat a Manresa.

Per acabar: Shakira ha començat 2023 amb el peu esquerre. Tenia previst instal·lar-se definitivament a Miami amb els fills després de Reis, però els problemes de salut del pare l'hi han impedit. Ara, la mudança s'ha ajornat sine die. Una situació gens còmoda per a la intèrpret, que aquest cap de setmana ha protagonitzat l'enèsim enfrontament sonat amb Piqué: a través d'un comunicat va denunciar que el seu ex mostrés el seu fill Milan en un esdeveniment de Twitch. Pocs dies abans, ella mateixa felicitava el Nadal amb una fotografia al desert amb els dos nens.

Categoria: La Jungla