La Jungla
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Froilán fuig amb Joan Carles a Abu Dhabi: dràstica decisió per les últimes polèmiques

Barcelona.
Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu
Foto: Froilán de Marichalar, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Froilán de Marichalar ha marxat a viure a Abu Dhabi, i s'instal·larà amb el rei emèrit Joan Carles per allunyar-se de les polèmiques que l'han perseguit darrerament.

Què sabem? Segons ha avançat aquest dimecres la revista Lecturas, la fugida de Froilán als Emirats Àrabs hauria estat decisió de la seva mare. La infanta Elena creu que així aconseguirà retirar la seva atenció del focus públic fins que s'aturi el degoteig de titulars incòmodes.

En detall: Tot plegat, després que la Nit de Nadal la policia relacionés el nebot del rei Felip VI amb una baralla multitudinària i amb armes blanques a la sortida d'una discoteca al centre de Madrid. Aquell dia de matinada, Froilán va acabar en un hospital acompanyant un amic que havia estat ferit d'un tall al braç.

A més, estirant el fil d'aquella baralla, els últims dies s'ha sabut que el fill gran de la infanta Elena hauria estat implicat també en uns altres dos altercats violents el 2022:

  • El passat mes d'abril, un jove l'hauria fet caure a terra d'un cop de puny quan intentava colar-se suposadament a la cua del lavabo.
  • A l'octubre, Froilán podria haver-se vist implicat en un altre enfrontament amb violència, aquesta vegada a les portes de la discoteca Kapital, també a Madrid.

Conseqüències. Com a resultat de la baralla del desembre, i la resta de presumptes enfrontaments violents que s'han conegut els darrers dies, han aparegut publicats, en diversos mitjans, desenes de titulars molt incòmodes pel Palau de la Zarzuela. Amb Froilán apartat de Madrid, la Casa Reial té un primer tallafoc.

Per acabar: Després de la ja coneguda baralla nadalenca, el jove aristòcrata s'ha defensat donant la seva versió dels fets. Al programa Y ahora Sonsoles d'Antena 3, Froilán va afirmar a finals de desembre: "Jo, si soc res, soc una víctima. I ni això. Soc un testimoni del que ha passat". Sobre les notícies que parlen d'ell, va dir que "no hi ha ni una mica de veritat" i que li "encantaria saber" d'on surten. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia