La Jungla
Fotomuntatge de Principal
Foto: Fotomuntatge de Principal
Televisió

Resposta brutal de Clara Chía a la nova cançó de Shakira: una emoticona

Barcelona.
Fotomuntatge de Principal
Foto: Fotomuntatge de Principal

La cantant colombiana Shakira ha començat l'any 2023 amb moltíssima força. I és que en les últimes hores ha publicat la seva nova cançó juntament amb Bizarrap.

Què sabem? Avui dijous 12 de gener no es parla de cap altra cosa que no sigui de la nova cançó de Shakira. Un tema que, tot i fer poques hores que està publicat, acumula moltíssimes reproduccions i moltíssimes reaccions. Només cal anar al perfil de Youtube de Bizarrap per veure que la cançó suma més de 25 milions de reproduccions. Un tema on Shakira es despatxa a gust contra Gerard Piqué i la seva nova nòvia, la jove Clara Chía, que va conèixer de festa a Barcelona i que ara treballa a la seva empresa, Kosmos, situada a la cantonada de Passeig de Gràcia amb el carrer Diputació.

Què ha dit? Moltes han estat les persones, famosos i no famosos, que han reaccionat a la nova cançó de Shakira. Entre les persones que han reaccionat destaca la reacció que ha tingut Clara Chía, l'actual parella de Gerard Piqué. La jove catalana de 22 anys, tal com ha recollit durant el matí del dijous 12 de gener el programa d'Alfons Arús a La Sexta, ha reaccionat a través del seu compte d'Instagram. Ho ha fet publicant una història que no conté cap mena de missatge escrit. Només una emoticona que explica a la perfecció com se sent en aquests moments. Parlem d'això:

La lletra: Tal com es pot escoltar a la cançó, Shakira no només dispara contra Piqué sinó també contra la seva nova nòvia, Clara Chía, amb qui comparteix pis a la zona alta de Barcelona, en el carrer Muntaner. Algunes de les coses que Shakira diu de Chía són les següents:

  • "A ti te quedé grande y por eso estás con una igualita que tú".
  • "Tiene nombre de persona buena, claramente no es como suena".
  • "Yo valgo por dos de 22. Cambiaste un Ferrari por un Twingo. Cambiaste un Rolex por un Casio".

Per últim: Alfons Arús, aprofitant que en el programa s'ha parlat de la cançó de Shakira i de la reacció de Clara Chía, ha aprofitat per dir la seva. El de La Sexta considera que la cantant colombiana "s'equivoca associant la música a un tema tan privat com és una relació sentimental". A més assegura que un fenomen mundial com és Shakira "no necessita" fer aquest tipus de coses. També considera que si en un futur la situació entre els dos s'arregla una mica i aconsegueixen tenir una relació formal, la cançó no farà cap justícia perquè "queda per sempre".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Shakira