La Jungla
Jardí i piscina a la casa dels pares de Gerard Piqué
Foto: Jardí i piscina a la casa dels pares de Gerard Piqué | Fotocasa
Famosos

FOTOS: L'impressionant casalot dels pares de Piqué, a la venda per 3 milions d'euros

Barcelona.
Jardí i piscina a la casa dels pares de Gerard Piqué
Foto: Jardí i piscina a la casa dels pares de Gerard Piqué | Fotocasa

Tard o d'hora, havia de passar: la casa que Gerard Piqué va fer construir pels seus pares, enganxada a la de Shakira i d'ell mateix, s'ha posat a la venda set mesos després de la ruptura entre el futbolista i la cantant. Un xalet de luxe, en una zona exclusiva d'Esplugues de Llobregat, que fa 625 metres quadrats i que ara busca amos nous.

Què sabem? Edificada l'any 2013, la casa en venda de Joan Piqué i Montserrat Bernabeu té cinc habitacions i sis lavabos, dividits en tres plantes i un soterrani. A l'exterior hi ha un jardí ample amb una piscina salinitzada. Ubicada a la urbanització Ciutat Diagonal, als peus de Collserola, impressionen també les vistes de la muntanya i la ciutat de Barcelona que ofereix des del pis superior.

  • Segons ha pogut saber Principal, el preu de sortida és de 3,2 milions d'euros negociables. Ningú no ha presentat encara una oferta per adquirir-la.

En detall: Aquest diari ha vist les fotografies de l'anunci de la casa en venda. Planta per planta, això és tot el que ofereix el xalet dels Piqué Bernabeu:

  • Quan s'accedeix al domicili hi ha una gran sala d'estar amb xemeneia i accés directe al jardí i la piscina.
  • A la mateixa planta zero hi ha una cuina molt ampla totalment equipada amb zona d'office i menjador d'estiu, i un lavabo de cortesia.
  • El primer pis té tres dormitoris amb vestidor, lavabo privat i una habitació per la rentadora i la planxa.
  • La segona planta acull el dormitori principal amb vistes, un gran vestidor i lavabo complet amb banyera, dutxa, sauna i accés a una espectacular terrassa amb vistes.
  • A més, a la planta -1 hi ha un altre dormitori amb lavabo i dutxa, una gran sala d'estar polivalent i un garatge per un màxim de cinc cotxes.

A més, les fotografies de la casa en venda dels pares de Piqué mostren encara alguns detalls familiars gairebé inconfusibles. Entre d'altres, una gran bandera del Manchester United, on l'exfutbolista va jugar fins al 2008, quan va tornar al Barça; les lletres amb el nom de la mare, que dibuixen un "Montse" ben gran i en majúscules; la J i la M als coixins del llit de l'habitació principal, inicials de Joan i Montserrat; i algunes fotografies on sembla que s'hi pot identificar l'exblaugrana de petit.

Per acabar: Aquesta és precisament la casa que aquest dijous ha estat al punt de mira, però per una situació una mica més desagradable amb Shakira, que fins ara ha tingut el domicili just al damunt. Segons ha explicat Jordi Basté a El món a RAC1, la cantant colombiana ha instal·lat l'estàtua d'una bruixa, de mida real, a la terrassa, que fa tres mesos que mira a casa dels Piqué Bernabeu. I és que la relació entre l'artista i la mare del seu ex no és gens bona des de la ruptura amb l'exfutbolista. "Me dejaste de vecina a la suegra y una deuda con Hacienda", recrimina Shakira a Gerard Piqué en la seva nova cançó amb Bizarrap. Entre tantes fotos ai, si les parets parlessin...!

Categoria: La Jungla