La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

El pare de Gerard Piqué reacciona a la nova cançó de Shakira: frase de tres paraules

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira ha llançat avui la seva nova cançó, en col·laboració amb l'artista argentí Bizarrap. Un tema musical que la cantant dedica a Gerard Piqué i la seva parella, Clara Chía.

Què sabem? Des de primera hora del matí 12 de gener no es parla d'altra cosa que de la nova cançó de Shakira, on dispara contra Piqué i Clara Chía. Una cançó de la qual Laura Fa i Lorena Vázquez n'han parlat en el programa Planta Baixa, de TV3, on van cada dijous a la tarda a comentar l'actualitat del món del cor.

Què ha passat? La periodista Laura Fa ha estat l'encarregada de donar l'exclusiva en el programa de la tarda de la cadena pública presentat per Agnès Marquès. Segons ha demostrat amb imatges Laura Fa, que sempre està molt ben informada i documentada, el pare de Gerard Piqué, en el seu perfil de Whatsapp, s'ha posat una frase amb la qual fa referència a la cantant Shakira. I és que Joan, com es diu el pare de Gerard Piqué, des de dos quarts d'una del migdia del dijous 12 de gener en el seu estat de Whatsapp té la frase: "Bailando con lobas". Una frase de tres paraules que remata amb diferents signes d'exclamació. La fotografia que ho demostra és la següent:

A més a més: Una frase amb la qual el pare de Gerard Piqué demostra que opta per agafar-se amb molt d'humor tota la polèmica que, des de fa temps, s'està vivint amb el seu fill i Shakira. Polèmica que ara ha anat a més amb la publicació  de la nova cançó de la cantant colombiana. 

Per acabar: En el seu perfil de Whatsapp, el pare de Gerard Piqué, tal com es pot veure a la imatge que adjuntem a dalt, no només s'ha posat la frase de "bailando con lobas" sinó que també s'ha canviat la fotografia per acabar-ho de rematar. La nova imatge que s'ha posat és una de molt cridanera. Es tracta de la portada de la pel·lícula de Kevin Costner, Bailando con lobos, que es va publicar l'any 1990.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué