La Jungla
Gerard Piqué apareix en un Twingo
Foto: Gerard Piqué apareix en un Twingo | Kings League
Kings League

Increïble: Piqué apareix en un Twingo per seguir fent mofa de Shakira

Gerard Piqué apareix en un Twingo
Foto: Gerard Piqué apareix en un Twingo | Kings League

Gerard Piqué segueix surfejant l'onada que ha aixecat la 'Session 53' de Shakira amb Bizarrap en què desbarra contra ell i la seva actual nòvia. El català ha sorprès tothom (o no) per tornar-li el dard de la millor forma a la cantant colombiana: ha aparegut conduint un Twingo.

Per què és important? L'afer Shakira-Piqué sembla no tenir fi i les polèmiques se succeeixen una darrere l'altra després de la darrera cançó de la cantant que, en col·laboració amb Bizarrap, ha deixat pel terra a l'exfutbolista i a la seva actual parella, Clara Chía.

Al detall: 

  • La Kings League, l'innovador torneig de futbol que ha creat amb streamers, celebra la seva tercera jornada aquest diumenge 15 de gener. Piqué n'és el president i ja va dir que hi aniria en persona, tot fent broma amb què potser hi aniria en un Twingo.
  • De fet, hi ha arribat sobre les 15:30 amb un d'aquests vehicles, de color blanc. Un cop ha aparcat, ha obert la porta i ha aparegut ell amb un somriure a la cara.
  • Les xarxes socials del campionat han gravat l'escena i l'han compartit a les xarxes socials amb un missatge neutre: "El 'presi' Gerard Piqué acaba d'arribar".

Context: L'exfutbolista ha aparegut en un Twingo per respondre a la seva exparella. Shakira no només l'ha atacat a ell en la seva cançó, sinó que també a Clara Chía, amb versos com ara "Vas canviar un Ferrari per un Twingo". També "Vas canviar un Rolex per un Casio", i Piqué ha anunciat després que feia la marca de rellotges patrocinadora del torneig.

  • El Twingo és un cotxe fabricat per Renault que va sortir al mercat el 1992. És un cotxe de petites dimensions i barat, i en l'imaginari col·lectiu és comuna la imatge de les seves versions més antigues, notablement menys estètiques.

Mentrestant: Tots pensàvem que Shakira s'havia quedat a gust desbarrant al ritme de Bizarrap contra Gerard Piqué i la seva actual parella, però no tot ha quedat aquí. Lluny d'això, la cantant colombiana s'ha decidit a "torturar" els seus antics sogres. Ha intensificat la seva guerra posant una bruixa a la vista de tothom la cançó a tot drap a casa seva.