La Jungla
Shakira i els fans davant de casa aquest diumenge
Foto: Shakira i els fans davant de casa aquest diumenge | Instagram
Famosos

Shakira, festassa al balcó amb els fans davant de casa seva... i de l'exsogra!

Barcelona.
Shakira i els fans davant de casa aquest diumenge
Foto: Shakira i els fans davant de casa aquest diumenge | Instagram

Sembla que Shakira s'ha proposat fer la vida impossible a Montserrat Bernabeu. L'exsogra, a la qual dedica una estrofa de la seva nova cançó amb Bizarrap, fa mesos que aguanta el gest de mal gust de la cantant amb una bruixa penjada a la terrassa. Aquest cap de setmana, la colombiana ha anat una passa més enllà amb la farra que ha muntat al balcó, just al davant de la casa dels pares de Gerard Piqué.

Què sabem? Tal com ha mostrat ella mateixa amb dos vídeos publicats a les xarxes socials, Shakira va muntar aquest diumenge a la nit una festassa amb amigues (almenys n'hi havia cinc) al balcó del seu xalet de luxe a Esplugues de Llobregat. Balls i música a tot drap. La cançó amb la qual van fer esclatar els decibels no podia ser una altra: BZRP Music Session #53. Aquestes són les imatges del que va passar a casa de la cantant:

A més, van ser diversos els fans que es van apropar a la façana de la Shakira després de saber que estava fent una festa al balcó. Més d'una desena de persones cantant el tema de la seva estrella preferida i corejant el seu nom. Ella va treure el cap, els va saludar i els va agrair el gest.

Què diu Shakira? Al vídeo d'Instagram, la cantant llança un nou dard a Piqué. Si a la cançó diu allò de Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan, ara vol deixar clar que ha superat el seu ex i escriu:

  • "Què seria de nosaltres sense les amigues que assequen les nostres llàgrimes i també celebren els bons moments?".

En detall: Tot això, després que Shakira passés el dissabte reproduint la seva cançó a tot volum a la seva mansió. El so es podia percebre clarament des del carrer, i tot fa pensar que també se sentia perfectament des de casa dels exsogres. Per cert, la cantant es va ocupar també de recol·locar l'estàtua de la bruixa a mida real orientada al domicili de Montserrat Bernabeu i que tanta polèmica ha causat els últims dies.

Mentrestant, Gerard Piqué ha volgut fer veure que treia ferro a tot aquest rebombori amb les seves respostes a la Kings League. De l'arribada amb un cotxe Twingo diumenge a la competició, a l'anunci del suposat patrocini dels rellotges Casio.

Per acabar: Shakira s'esplaia amb una festassa al balcó de casa, mentre els Piqué Bernabeu pengen el cartell d'a la venda al seu domicili. Els pares de l'exblaugrana busquen nous amos per la seva residència actual, amb vistes espectaculars de Barcelona i Collserola i un preu de sortida de 3,2 milions d'euros negociables. Divendres encara no hi havia ningú que hagués presentat una oferta per adquirir-la.