La Jungla
Chelo amb Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Chelo amb Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Surrealista entrevista de Joel Díaz a Chelo García-Cortés: "Acuses Puigdemont de cocaïnòman?"

Barcelona.
Chelo amb Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Chelo amb Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3

La periodista Chelo García-Cortés ha acudit al Zona Franca de TV3 per promocionar el seu llibre ‘Sin etiquetas’, on explica memòries de la seva vida. L’entrevista ha viscut moments de tota mena, parlant des de la política fins a les drogues i el sexe.

Política: Tot i posicionar-se en contra de les etiquetes, Chelo ha dit que, a causa del moviment polític actual al territori espanyol: “En aquests moments potser sí que s’ha de dir amb qui et vols anar al llit, per evitar perdre les llibertats que hem aconseguit”.

  • Efectivament, la periodista s’ha mostrat preocupada per l’auge de l’extrema dreta: “La cosa està fotuda perquè els polítics no s’han posat d’acord i han permès que existeixi un partit com Vox”.
  • “Hi ha un partit de dretes que està governant amb Vox i és una gran equivocació”, ha dit la de Sálvame. En aquest moment, Joel Díaz ha fet un incís deixant caure la semblança entre els dos partits.
  • Chelo ha reconduït el tema a l’àmbit personal: “Ens ha costat obtenir llibertats, i a mi cap senyor de Vox aconseguirà que el meu matrimoni deixi de ser legal”.
  • La periodista ha reconegut que “abans que comencessin les massacres d’ETA, va ser simpatitzant”. El presentador ha puntualitzat que “estaven fent una bona feina”, i Chelo ha continuat les seves paraules: “Fins que es van convertir en el que es van convertir”.

A més: Després de parlar de Bárbara Rey i del dia que van tenir relacions íntimes amb diverses persones, ha sortit el tema de les drogues.

  • Quan el Joel li ha mencionat la droga “de l’època”, Chelo ha respost ràpidament: “Jo no he provat l’heroïna. He provat la mescalina, que es robava a les muntanyes de Montjuïc, (...) anàvem en grup”.
  • El Joel ha aprofitat el moment per anomenar-li Sálvame, i la periodista li ha respost: “Per sortir a Sálvame s’ha de tenir el cap molt clar”. En aquest moment, el presentador s’ha referit a Kiko Matamoros: “Però si al calb aquest li va caure un dia una roca del nas...”, comentari al qual no ha volgut prendre partit Chelo.
  • De fet, García-Cortés ha aprofitat l’ocasió per fer un gir de truita: “I el que està fora d’aquest país que manteniu tots, què fem amb ell?”. Tot i que el presentador creia que es referia al rei emèrit, en preguntar-li, la periodista ha aclarit que es referia a Puigdemont: “Estàs acusant Puigdemont de cocaïnòman?”. I, finalment, Chelo ho ha repetit: “No, no, no... de jeta”.
  • El presentador ha tallat el tema dient que no parlaria de Puigdemont, i Chelo l’ha respost en sintonia: “Jo tampoc criticaré als meus companys... ens portem millor del que us imagineu”.