La Jungla
Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona
Foto: Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona | Telecinco
Televisió

El pare de Clara Chía parla per primer cop: missatge sobre la filla i dard a Shakira

Barcelona.
Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona
Foto: Clara Chía caminant pels carrers de Barcelona | Telecinco

Enmig de la tempesta per la nova cançó de Shakira, Lluís Chía ha parlat. El pare de la nòvia de Gerard Piqué s'ha mantingut sempre en un discret segon pla pel que fa la relació de la seva filla. Però aquest dilluns ha sorprès responent les preguntes de Sálvame de Telecinco.

Què sabem? Cinc dies després de l'estrena del hit de Shakira i Bizarrap, l'equip de Jorge Javier Vázquez s'ha posat en contacte amb el pare de Clara Chía. Per boca de la redactora Mayte Ametlla, Sálvame assegura que l'advocat els ha atès i que és un home "diví". En conversa amb Telecinco, s'ha referit a la cançó i la situació de la seva filla.

Què diu el pare?

  • Diu que no li agrada "aquest tipus de música", que escolta música clàssica i que ell és "més de Bach i Vivaldi". També ha assegurat que no freqüenta bars.
  • Sobre la seva filla, ha dit que "segur que es troba molt bé".

Tot i que l'afirmació del pare sobre la seva filla és totalment oposada a la versió del periodista Saúl Ortiz, que aquest dimarts assegura a 20 Minutos, de fonts de l'entorn de Clara Chía, que la jove s'ha vist superada per la situació.

A més, Mayte Ametlla de Sálvame també ha tingut accés a un missatge de veu que els Piqué Bernabeu haurien enviat i que demostra l'impacte que la nova cançó de Shakira ha tingut en el cercle més íntim de l'exfutbolista. La reportera diu que:

  • "El veredicte és demolidor. Senten dolor, tristesa i estupefacció. No puc concretar de qui es tracta, però és un àudio directe de la família de Piqué".
  • "Els és igual si a ella li va bé o malament, només li demanen que desaparegui de les seves vides".
  • "Estan preocupats pel judici perquè saben que es farà etern".
  • "Fins i tot parlen de la manipulació que la Shakira exerceix contra la família de la seva exparella".

Per acabar: No sorprèn gaire que la família de Gerard Piqué se n'hagi afartat i vulgui que la Shakira els deixi en pau. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana l'artista ha muntat una festassa al seu xalet amb la nova cançó a tot drap i els fans a la porta. Cal recordar que els seus exsogres viuen just al costat en una mansió espectacular que ja s'ha posat a la venda.