La Jungla
La formigonera davant de casa de Shakira aquest dilluns
Foto: La formigonera davant de casa de Shakira aquest dilluns | Europa Press
Famosos

Shakira i el mur per separar-se dels exsogres: última polèmica i 'fake news' viral

Barcelona.
La formigonera davant de casa de Shakira aquest dilluns
Foto: La formigonera davant de casa de Shakira aquest dilluns | Europa Press

Està planejant Shakira construir un mur a casa seva per no veure més els seus exsogres? Aquest és el rumor que en les últimes hores ha circulat a les xarxes socials i que alguns mitjans han publicat com a cert. La realitat no és ben bé així.

Què sabem? Aquest dilluns, una enorme formigonera es va aturar al davant del domicili de la Shakira a Esplugues de Llobregat. Cal recordar que la cantant viu en un xalet de luxe, que està enganxat al domicili dels seus exsogres, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu. Per aquest motiu, alguns mitjans han donat per certes les especulacions i han publicat que una empresa de construcció alçaria una paret entre les dues residències.

En detall: Però la realitat és que el camió d'obres que va parar al costat de la casa de Shakira va acabar passant de llarg, i els paletes no hi van entrar a construir res. Això no vol dir que l'artista no s'hagi plantejat en algun moment col·locar una barrera física entre les dues cases, tot i que en cas de ser així encara no ho ha fet.

A més, Shakira ha posposat la seva marxa a Miami, en principi, fins el proper mes de juny. El motiu, la salut delicada del pare, que fa que no pugui viatjar amb tota la família als EUA. Per això, els fills de Gerard Piqué, Milan i Sasha, finalment sí que acabaran el curs escolar a Barcelona.

D'altra banda, aquest dimarts s'ha sabut que Clara Chía està vivint amb certa angoixa aquests últims dies, després de la publicació de la nova cançó de Shakira. Fins al punt que hauria tornat temporalment a casa de la seva família. Per cert, el seu pare, l'advocat Lluís Chía, ha trencat el silenci i ha fet declaracions per Sálvame, amb missatge sobre la seva filla i un dard a la cantant colombiana.

Per acabar: Amb mur o sense, Shakira preveu haver deixat la mansió d'Esplugues a l'estiu. Tampoc no tenen intenció de continuar sent veïns de la seva exjove els pares d'en Gerard, que aquest cap de setmana han hagut de suportar la seva festassa amb la música a tot drap i els fans a la porta. La casa dels Piqué Bernabeu ja s'ha posat a la venda per 3,2 milions d'euros negociables.

Categoria: La Jungla