La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra, enxampats: escapada romàntica a la Vall d'Aran

Barcelona.
Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra no han confirmat encara que mantenen una relació, però les evidències són cada vegada més aclaparadores. Després del viatge a Londres per Cap d'Any, la parella d'artistes ha estat enxampada ara gaudint de la neu a la Vall d'Aran.

Què sabem? Una fan els ha reconegut a l'estació d'esquí de Baqueira Beret i s'hi ha fet fotos, una amb l'Aitana i una altra amb Yatra, per separat. Després les ha compartit a les xarxes socials, on han esdevingut virals. Aquestes són les imatges de la parella en la seva escapada al Pirineu català:

A més, aquest cap de setmana Socialité de Telecinco ha assegurat que la cantant de Sant Climent de Llobregat i el colombià han estat vistos en una festa de celebrities a Madrid.

  • El programa de Núria Marín afirma que van mostrar públicament el seu amor tota la nit.
  • Segons el mateix programa, la parella s'hauria fet petons davant de tothom i en acabar la festa van marxar agafats de la mà.

D'altra banda, mentre Aitana i Yatra ja no s'amaguen, l'ex de la triunfita ha passat setmanes a les Canàries per gravar la sèrie Zorro, protagonitzada per ell mateix i que s'estrenarà a Amazon. Fa pocs dies, el valencià ha estat vist en un avió tornant a casa amb la seva mare, l'actriu Ana Duato.

Un altre apunt: No es pot afirmar que Yatra sigui el causant de la ruptura amb Bernardeau. De fet, l'exparella ja estava malament durant el rodatge de la seva sèrie conjunta, La última. L'actor criticava que Aitana no estigués tan compromesa com ell en el projecte, i mantingués un compromís més seriós amb la música.

Per acabar: Aitana i Sebastián Yatra són vells coneguts, i haurien tingut un rotllet durant la festa de Los 40 Principales de 2019 a Madrid. És per això que a ningú del seu entorn ha sorprès que ara estiguin junts.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música