La Jungla
Jorge Javier Vázquez, aquest dimarts a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, aquest dimarts a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier reapareix a 'Sálvame' entre rumors d'acomiadament

Barcelona.
Jorge Javier Vázquez, aquest dimarts a 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, aquest dimarts a 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha tornat a Sálvame aquest dimarts a la tarda, després de diverses setmanes de vacances que han coincidit amb l'aturada nadalenca. Des del plató de Telecinco, el presentador ha estat contundent amb els rumors d'un possible acomiadament.

Què sabem? Malgrat les informacions que apuntaven a un canvi de cares, derivat d'una reestructuració a la cadena un cop tancada l'etapa de Paolo Vasile a Mediaset, Jorge Javier ha tornat del seu descans amb la intenció de deixar clar que no marxa enlloc. 

Què ha dit Jorge Javier?

  • "Ho vaig dir, marxo de vacances. S'han acabat les meves vacances i aquí segueixo".
  • "Soc aquí, al meu lloc de feina, no hi ha més. Com diria Mariano Rajoy, fin de la cita".

A més, el de Badalona s'ha anat animant cada cop més, i semblava que anava a deixar caure una bomba sobre el tema, quan el director l'ha aturat. "Hauria de parlar d'una cosa... No em deixes que ho expliqui?", deia Jorge Javier sobre l'assumpte de l'acomiadament abans que David Valldeperas el frenés en sec.

D'on venim? Després de l'adeu de Paolo Vasile, Borja Prado, Alessandro Salem i Massimo Musolino han agafat el relleu a Mediaset aquest mes de gener. Amb el poder absolut a Telecinco, ara podrien aprovar alguns canvis importants a la graella.

Per acabar: Continuï o no Jorge Javier a Telecinco, la cadena arrossega mesos de baixes audiències i ha perdut el liderat entre els espectadors espanyols, a favor d'Antena 3, després d'una dècada. El grup compta amb 100 milions d'euros que han de servir per renovar plantilla, programes i estudis. Uns canvis que han d'arribar més aviat que tard si l'emissora vol tornar a competir per l'audiència.