La Jungla
Shakira riu en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira riu en una imatge d'arxiu | YouTube
Famosos

La bruixa de Shakira marxa volant amb el temporal: podria haver caigut al jardí dels exsogres

Barcelona.
Shakira riu en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira riu en una imatge d'arxiu | YouTube

El serial entre Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía ha sumat un nou personatge els últims dies: la bruixa de mida real que la cantant colombiana ha instal·lat a la terrassa, enfocada a casa dels seus exsogres. Però en les últimes hores ha desaparegut. El motiu, el temporal se l'ha endut volant.

Què sabem? Barcelona i els municipis del voltant han estat en alerta per les fortes ratxes de vent aquesta setmana, amb cops huracanats que han arribat als 94 quilòmetres per hora a la zona del port. Coincidint amb el temporal Fien, que ha seguit la borrasca Gerard, la bruixa de Shakira ha caigut del balcó i ja no mira la casa dels pares de Piqué. L'estàtua ha estat allà els últims tres mesos.

En detall: Segons ha explicat la periodista Mayka Navarro a El programa de Ana Rosa de Telecinco, hi ha la possibilitat que la bruixa de Shakira hagi caigut al jardí de Montserrat Bernabeu, la mare de Piqué a qui la cantant colombiana dedica una estrofa de la seva nova cançó.

A més, la casa de Shakira també ha estat notícia els darrers dies pel suposat mur que estaria construint al jardí per separar casa seva i la dels exsogres. L'aparició d'una formigonera prop del seu domicili va fer saltar totes les alarmes a principis de setmana, tot i que finalment el camió va passar de llarg.

Per acabar: Més enllà de Shakira, l'exsogra i la bruixa, l'altra protagonista de la setmana amb relació a aquesta història és Clara Chía. La nòvia de Piqué estaria sobrepassada per la magnitud que ha pres el nou hit de la colombiana, i hauria marxat uns dies al domicili familiar. Per cert, el pare de la jove es va pronunciar fa pocs dies sobre les últimes informacions que envolten la seva filla, amb dard inclòs a Shakira.

Categoria: La Jungla