La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Pablo Motos no suporta Shakira: gest de mal gust contra la cantant en directe

Barcelona.
Foto: | Antena 3

El presentador del grup d'Antena 3, Pablo Motos, ha tingut un gest de molt mal gust amb la cantant de Colòmbia, Shakira.

Què sabem? Pablo Motos i l'artista Shakira no es porten bé. Gens. La seva enemistat és coneguda per tothom des de fa temps. Molt. El motiu no és cap altre que les dues entrevistes que Pablo Motos, al llarg de la seva trajectòria, li ha fet a Shakira en el seu programa d'entreteniment, El Hormiguero. I és que el presentador, en lloc de fer preguntes a la cantant sobre la seva professió, sempre li ha preguntat sobre la seva relació amorosa amb Gerard Piqué.

Què ha passat? Pablo Motos s'ha sumat a la polèmica entre Shakira i Gerard Piqué, posicionant-se al costat del que va ser jugador del Barcelona, que no fa gaires mesos va visitar el seu programa. El presentador d'Antena 3, durant el programa del dimecres 18 de gener, va sortejar un cotxe Renault, model Twingo, color blanc, entre les persones del públic. El mateix cotxe que Shakira menciona a la seva cançó, amb el qual fa referència a Clara Chía. "Has canviat un Ferrari per un Twingo", afirma la cantant en la seva última composició.

En profunditat: Quan faltaven pocs minuts per acabar El Hormiguero, una persona del públic, escollida a l'atzar, va aparèixer davant de càmeres per participar en un concurs per guanyar un Twingo. El concurs consistia a endevinar el nombre exacte de musclos que hi havia dins d'una llauna. "Algú del públic es pot endur aquesta nit aquest cotxe. No ho he pogut evitar i ens hem unit a la broma", va dir Pablo Motos. La primera persona del públic escollida no va endevinar el nombre exacte de musclos. Va dir 16, però n'hi havia 17. Per aquest motiu, Pablo Motos, va fer baixar a una segona persona que va tenir més sort i va endevinar el nombre total de musclos. Va dir 15 i n'hi havia 15. La guanyadora del cotxe, Montse, es va emocionar moltíssim amb el premi. Foto del moment:

Per acabar: Pablo Motos, demostrant la mala relació que manté amb Shakira, abans de donar per finalitzat el concurs va dir: "Que el gaudeixis molt, Montse. T'acabes d'endur el cotxe que li agradaria a Shakira. Bé... no sé si el voldria o no". Respondrà Shakira a la provocació de Pablo Motos?

Categoria: La Jungla