La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Anabel Pantoja ensorrada per les crítiques: "Estàs arrugada i amb tot caigut"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Anabel Pantoja, la que va ser col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, denúncia les dures crítiques que rep a través de les xarxes socials, on és molt activa.

Què sabem? Des de fa diversos anys, Anabel Pantoja es dedica a guanyar-se la vida com a influencer, a les xarxes socials, més enllà de la seva faceta com a col·laboradora de televisió i empresària. Unes crítiques que rep de manera constant i li fan molt mal. Les coses com són. Prova d'això, els últims atacs que ha rebut i no ha dubtat a denunciar de manera pública.

Què li han dit? El món de les xarxes socials té les seves coses bones i dolentes. Les dolentes, més si ets una persona famosa, són les crítiques, gairebé constants, que pots rebre per part de persones que no coneixes de res. I precisament això és el que li ha passat a Anabel Pantoja. La cosina del cantant Kiko Rivera, a través del seu compte d'Instagram, on suma més d'un milió i mig de seguidors, ha denunciat els durs comentaris que li han fet arribar durant les últimes hores. Alguns són els següents: 

  • "Està clar que no tens complexes. Jo si fos tu no aniria tan segura per la vida".
  • "Ets molt jove i estàs molt arrugada i amb tot caigut".
  • "Sembles una vella". 
  • "No hi ha per on mirar-te ni per on agafar-te".

En profunditat: Unes dures crítiques que, en aquesta ocasió, Anabel Pantoja ha rebut per part d'una persona, una dona concretament, que es fa dir Widi Azouzi a les xarxes socials. La que va ser col·laboradora de Sálvame, molt enfadada, no ha dubtat a respondre a tots els comentaris fora de lloc. 

  • "Mai entendré, com una persona que et fa fàstic, insultes i odies, ocupa temps de la teva vida per seguir-la i escriure-la".

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Anabel Pantoja denuncia els insults i atacs que rep a través de les xarxes socials. Des que va començar a tenir seguidors a Instagram i a tenir presència, moltes han estat les vegades que la televisiva ha denunciat públicament els comentaris i missatges que rep. Comentaris, gairebé sempre, relacionats amb el seu físic.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco