La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra a l'especial de Cap d'Any de 2021 a La 1
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a l'especial de Cap d'Any de 2021 a La 1 | TVE
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra, caçats al nou xalet d'ella: el cantant trenca el silenci

Barcelona.
Aitana i Sebastián Yatra a l'especial de Cap d'Any de 2021 a La 1
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a l'especial de Cap d'Any de 2021 a La 1 | TVE

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra continuen fent passes en la seva relació, i malgrat que de portes enfora eviten posar un nom a la seva història, fa uns dies van ser enxampats entrant junts a casa d'ella després d'un sopar amb familiars.

Què sabem? La revista ¡Hola! ha publicat unes fotografies del passat dissabte, dia 14 de gener, en les quals es pot veure Aitana i Yatra entrant junts al nou xalet que la cantant de Sant Climent de Llobregat s'ha comprat als afores de Madrid. La parella havia sopat en un conegut restaurant italià del centre de la capital espanyola amb la mare d'ell i cosina d'ella, que a més és la persona que l'ajuda en el seu dia a dia.

En detall: Aquesta no és la primera vegada que Yatra és enxampat entrant o sortint de casa de l'Aitana. A principis de la setmana passada se'l va veure arribant en cotxe de nit, després de visitar un centre de bellesa amb la mare; i dos dies més tard va ser fotografiat accedint al domicili després de fer exercici al carrer amb el seu entrenador personal.

Què diu Sebastián Yatra? Preguntat directament per un equip d'Europa Press després de ser enxampat a casa d'ella, el cantant colombià ha tornat a negar que siguin parella. Ha rebutjat també que estiguin vivint junts, malgrat que se l'ha vist a casa de la catalana en reiterades ocasions. "No, no", ha contestat taxatiu cada cop que li han demanat si s'havien mudat.

A més, fa pocs dies la parella era enxampada també en una escapada a la Vall d'Aran. Una fan els va fotografiar a l'estació d'esquí de Baqueira Beret, tot just després que Socialité de Telecinco assegurés que s'havien deixat veure fent-se petons en una festa de celebrities a Madrid.

Per últim: Mentre ja és evident que Aitana té més que superada la ruptura amb Miguel Bernardeau, l'actor valencià ha estat vist fa pocs dies amb una jove a Alacant. Segons el tiktoker de temes del cor Abel Planelles, van passejar per la ciutat "molt acaramel·lats i agafats". La noia no és famosa i no n'ha transcendit el nom públicament.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música