La Jungla
Foto: | Instagram
Youtube

Les parts de la cançó de Shakira contra Piqué que s'han eliminat per ser massa fortes

Barcelona.
Foto: | Instagram

El jove coautor de 26 anys de la cançó de Shakira contra Piqué, Keityn, dona detalls molt sucosos sobre les parts de la cançó que s'han eliminat.

Què sabem? El jove músic colombià Keityn, el nom real del qual és Kevyn Mauricio Cruz Moreno, ha ofert una entrevista en el canal de Youtube, Molusco TV, parlant sobre el tema del moment. Ens referim a la cançó de Shakira contra el que va ser la seva parella, Gerard Piqué, que ha arrasat des del seu llançament. Un tema estrenat fa només set dies i que acumula més de 151 milions de visites a Youtube.

Què ha dit? Durant l'entrevista, l'artista colombià afirma que està "molt content" de com està funcionant la nova cançó de Shakira. Un tema que, tal com explica, va sorgir després que Shakira es posés en contacte amb ell per dir-li que Bizarrap volia fer una cançó amb ella.

  • "Ens vam veure a Barcelona amb Bizarrap i Shakira i va passar el que havia de passar".
  • "El primer que vaig fer quan vaig arribar a Barcelona va ser reunir-me amb Bizarrap a l'hotel on s'estava quedant. Allà vam desenvolupar un parell d'idees per quan ens trobéssim amb Shakira no anar amb les mans buides".
  • "Després vam estar tres dies seguits a casa de la Shakira fent la lletra de la cançó. Ella estava molt inspirada i tenia molt clar el que volia dir".
  • "Després d'estar a casa de la Shakira component la cançó, durant un parell de setmanes més, Bizarrap i jo vam continuar fent alguns canvis".

En profunditat: En l'entrevista, Keityn també fa referència a les parts de la cançó que en un inici s'havien plantejat, però que finalment van decidir canviar o directament treure.

  • "Haig de reconèixer que vam treure coses molt fortes de la cançó perquè eren temes molt delicats que podien tenir un impacte en el món legal".

A més a més: Keityn també confessa que mencionar a Gerard Piqué a la cançó, i posar l'efecte de gota d'aigua, va ser idea de Bizarrap, no de Shakira. El que sí que va ser idea de la colombiana va ser la frase: "Una lloba com jo no està per homes com tu".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keityn (@keityn)

Per acabar: L'artista colombià Keityn diu que actualment Shakira, a la seva mansió d'Esplugues de Llobregat, se sent molt incòmode, com si estigués en una "presó", perquè sempre hi ha premsa a la porta esperant que surti. Per aquest motiu té tantes ganes de fer les maletes i començar una nova vida a Miami, on tindrà més privacitat. També assegura que Shakira és una artista molt passional i versàtil que "sempre canta allò que sent". En aquest sentit, assegura que quan està enamorada li canta a l'amor i quan està dolguda fa el mateix.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Shakira