La Jungla
Sánchez (Pep Plaza) i Macron (David Marcé) al 'Polònia'
Foto: Sánchez (Pep Plaza) i Macron (David Marcé) al 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' parodia la trobada Sánchez-Macron i la llei de l'avortament amb dos gags molt aplaudits

Barcelona.
Sánchez (Pep Plaza) i Macron (David Marcé) al 'Polònia'
Foto: Sánchez (Pep Plaza) i Macron (David Marcé) al 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha fet paròdia de dos dels temes més actuals del moment, la llei de l’avortament a Castella i Lleó i la trobada de Sánchez i Macron a Barcelona. El programa de TV3 també ha fet sàtira de la victòria del Barça enfront del Reial Madrid.

La llei de l’avortament: Davant la polèmica llei de l’avortament que Vox vol implantar a Castella i Lleó, el Polònia ha mostrat les imatges de la indignació de Santiago Abascal i Ortega Smith perquè el govern espanyol no els deixa aplicar la llei.

  • Per aquesta raó, els de Vox han creat “Marina Vox, ciudad de fachaciones”, un lloc on poder desconnectar de la progressia veneçolana que està acabant amb Espanya.

Trobada Sánchez i Macron: El programa de TV3 ha analitzat la manifestació independentista en els ulls de Pedro Sánchez i Emmanuel Macron, que ha visitat Barcelona per la cimera Hispano-Francesa.

  • Sánchez ha intentat demostrar a Macron que ha acabat amb el procés i li ha organitzat un musical al cotxe al ritme de “La bella i la bèstia”.

A més: Com no podia ser d’una altra manera, el Barça també ha tingut el seu espai al Polònia d’aquesta setmana. I és que, gairebé dos anys després, l’equip blaugrana ha tornat a guanyar un títol.

  • Per celebrar-ho i abaixar els fums al Madrid d’Ancelotti, Xavi Hernández, Gavi i Ter Stegen han donat les gràcies al Reial Madrid per treure’ls del pou en què es trobaven.