La Jungla
Pilar Rahola abandona el plató d'El Pentàgon
Foto: Pilar Rahola abandona el plató d'El Pentàgon | 8tv
Televisió

Rahola abandona 'El Pentàgon' després d'un tens enfrontament amb Nacho Martín Blanco

Barcelona.
Pilar Rahola abandona el plató d'El Pentàgon
Foto: Pilar Rahola abandona el plató d'El Pentàgon | 8tv

Màxima tensió aquest dijous al vespre a El Pentàgon de 8tv entre Pilar Rahola i Nacho Martín Blanco, que ha acabat amb la periodista de Badalona abandonant el plató.

En detall: El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya era a 8tv per parlar de la refundació del partit, que ha donat per tancada l'etapa d'Inés Arrimadas amb la nova direcció bicèfala amb Patricia Guasp i Adrián Vázquez al capdavant. "Senyora Rahola, vol fer alguna pregunta al senyor Blanco?", preguntava Vicent Sanchís després de l'entrevista. Preguntes, cap ni una. Però apunts, uns quants.

Què diu Pilar Rahola?

  • "Tinc poc interès a saber res d'un partit que ha fet tant de mal als drets nacionals de Catalunya".
  • "Ciutadans va néixer per intentar destruir la causa catalana, ha defensat líders franquistes [...] està en contra que siguem un país i de la nostra història, i milita contra la salut del català".
  • "El que ell em pugui dir m'interessa a mi tant com el que li interessa a ell el que jo li pugui dir".

A més, mentre Martín Blanco feia ironia amb la possibilitat que Rahola abandonés el plató, la copresentadora d'El Fax de 8tv ha sentenciat: "Amb aquest senyor no em barallaré. Debato amb tothom, però amb ell no tinc cap interès. Vaig al vàter, que s'hi està millor". Aquest és el moment en que la periodista ha marxat del programa:

Per acabar: La indignació de Rahola en directe va registrar un 2% d'audiència i 68.000 espectadors. Entre les 21:30 i les 22:00 hores, el debat va fer un 1,4% de quota de pantalla.