La Jungla
Foto: | 8tv
Xarxes

Ares Teixidó s'emociona amb el missatge sorpresa que la seva nòvia li dedica pel seu aniversari

Barcelona.
Foto: | 8tv

La presentadora de la cadena privada de Catalunya, Ares Teixidó, acaba de fer 36 anys i la seva parella, la brasilera Bruna Manzoni Bravo, li ha dedicat un emotiu escrit.

Què sabem? Ares Teixidó, presentadora del programa Ares Revolution de les nits de diumenge a 8tv, acaba de fer 36 anys. Concretament el 19 de gener. Un dia molt especial per a ella on ha rebut la felicitació de molts amics i companys seus, tal com ha compartit en les seves històries d'Instagram. Tot i que de tots els missatges i felicitacions que ha rebut, si n'hi ha un que ha fet especial il·lusió a la presentadora de Lleida és el que la seva parella li ha dedicat.

El missatge: Ha estat durant la nit del dijous 19 de gener quan la brasilera Bruna, a través del seu compte d'Instagram, ha sorprès la seva nòvia amb un emotiu missatge i una fotografia molt maca de les dues. Un missatge que ha emocionat molt a Ares Teixidó. I és que la de 8tv està molt enamorada de la seva nòvia. Entre altres coses la de Brasil ha escrit el següent:

  • "Et desitjo el més bonic del món en aquesta vida, perquè puguis brillar i volat tot el que et mereixes".
  • "No ha estat un camí fàcil, però sempre ens hem donat de la mà per aixecar-nos i continuar i que així segueixi".
  • "Et dono les gràcies pel teu amor i afecte. T'estimo".

Reaccions: La felicitació de Bruna a la seva nòvia Ares Teixidó acumula més de 6.000 'm'agrada' i molts comentaris. Alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació són: "Us estimo", "Sou molt guapes", "Que continueu juntes durant molt temps més", "Una abraçada gegant" o "Quines paraules més boniques". Ares Teixidó també ha respost a la publicació que la seva parella li ha dedicat. Molt emocionada ha escrit:

  • "Em deixes sense paraules".
  • "Despertar al teu costat sempre serà el millor dels regals".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Manzoni Bravo (@brunabravo)

Per acabar: Va ser l'abril del 2021, coincidint amb el Dia de la Visibilitat Lèsbica, quan Ares Teixidó, a través del seu compte d'Instagram, va fer pública la relació amb Bruna. Una coneguda influencer que en el passat va mantenir una relació sentimental amb la DJ Sofía Cristo, coneguda per ser filla de Bárbara Rey. "Feliç i lliure, així m'estimo, així ens estimo, així ens vull", va escriure la de Lleida, per fer oficial la seva relació.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram 8TV