La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Gerard Piqué enxampat a París amb una top model i de festa fins a la matinada

Barcelona.
Foto: | Europa Press

El que va ser jugador del Barça, Gerard Piqué, es troba fora de la capital catalana, Barcelona, per motius professionals i també d'oci.

Què sabem? Enmig de tot l'enrenou amb la que va ser la seva parella, Shakira; Gerard Piqué, després de passar uns dies als Estats Units, ha tornat a posar terra pel mig i ara es troba a París. El també empresari ha viatjat fins a la capital francesa sol, sense la companyia de la seva parella Clara Chía, de 24 anys. Una estada al país francès que el català està aprofitant al màxim. 

Què ha fet? Tal com ha informat durant el matí del divendres 20 de gener El Programa de Ana Rosa, de Telecinco, en les últimes hores Gerard Piqué ha gaudit d'un partit de l'NBA que s'ha celebrat a París. Un partit de bàsquet on Gerard ha coincidit amb una top model internacional. Parlem d'Irina Shayk, amb qui s'ha fet una fotografia. No perquè ell vulgui, sinó que ha estat ella la que li ho ha demanat. Després de gaudir del partit de bàsquet, Piqué ha sortit de festa fins a altes hores de la matinada. La foto de Piqué i l'ex de Cristiano Ronaldo és aquesta:

En profunditat: Tal com la parella de youtubers, Drafteados, han explicat en el programa de Telecinco, Gerard Piqué s'ho ha passat d'allò més bé de festa per París. Una festa que s'ha organitzat en el luxós hotel de la capital, Le Camondo. Tan bé s'ho ha passat Piqué, segons els youtubers, que ha estat l'últim a marxar de la festa, on hi havia moltíssima gent. Una festa on Piqué no ha parat de beure ampolles de xampany, potser per oblidar tota la que aquests dies li està caient.

Per últim: Un viatge de Gerard Piqué a París que coincideix amb els rumors que apunten que ell i Chía podrien estar passant per una crisi de parella. Crisi que la periodista Laura Fa, molt experta en el tema Shakira-Piqué, ha desmentit per activa i passiva. La realitat és que Chía està molt atabalada amb la situació actual i es refugia en els seus pares i amics més íntims. Tot i així va cada dia a treballar a l'empresa Kosmos, situada al centre de Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué