La Jungla
Jesús Vázquez, a 'Para toda la vida: the Bachelorette'
Foto: Jesús Vázquez, a 'Para toda la vida: the Bachelorette' | Telecinco
Televisió

La revelació més dolorosa de Jesús Vázquez: "Soc vidu, va morir l'amor de la meva vida"

Barcelona.
Jesús Vázquez, a 'Para toda la vida: the Bachelorette'
Foto: Jesús Vázquez, a 'Para toda la vida: the Bachelorette' | Telecinco

Jesús Vázquez presenta cada setmana Para toda la vida: the Bachelorette, el dating show de Telecinco que busca l'amor per a la Sheila Martori, la jove que va ser triada Dama de Girona el 2015. Però amb el permís de la concursant, qui ha centrat l'atenció de l'última entrega no ha estat ella, amb les seves anades vingudes, sinó el presentador gallec, amb la confessió més dolorosa sobre la seva vida sentimental.

En detall: Després de preguntar a la Sheila si creu que pot sortir enamorada de la mansió de Para toda la vida, Vázquez ha explicat que ell mateix va dur una cuirassa durant molts anys pel que fa a les seves relacions. El motiu, la mort d'una parella fa més de dues dècades. "És molt fort quan et trenquen el cor, és inevitable posar-se aquesta cuirassa. Jo l'he portat molts anys", comença. Tot seguit parla de la mort del seu nòvio.

Què diu Jesús Vázquez?

  • "Jo soc vidu, en realitat. A mi se'm va morir una parella".
  • "Se'm va trencar tant el cor que vaig dir, no em tornaré a enamorar mai més".
  • "Deia que no podia tornar a passar per aquest patiment de perdre l'amor de la teva vida".
  • "Va arribar una altra persona i fa 21 anys que estic amb ella".
  • "Després d'estar molt de temps amagat darrere d'una cuirassa, li vaig entregar el meu cor a una persona. És el millor que he fet a la meva vida".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial)

Per acabar: Actualment, Jesús Vázquez està feliçment casat amb el català Roberto Cortés, que a més és el seu representant. Es van conèixer l'any 2001, el dia de l'Orgull LGTBIQ+ a Madrid, gràcies a un amic en comú. Quatre anys més tard, la parella es donava el "sí, vull", just quan Espanya aprovava el matrimoni igualitari.

Categoria: La Jungla