La Jungla
Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía
Foto: Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía | Europa Press / Principal
Famosos

Piqué li hauria posat les banyes a Clara Chía i intentat tornar amb Shakira

Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía
Foto: Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía | Europa Press / Principal

Se succeeixen les informacions relatives a l'exparella del moment, l'exfutbolista Gerard Piqué i la cantant Shakira. Després que la seva relació saltés pels aires per les banyes d'ell a ella anant-se'n amb la joveníssima Clara Chía i que la colombiana li tornés amb l'agressiva cançó amb Bizarrap i l'estàtua d'una bruixa, surten a la llum nous detalls de tot aquest afer.

Al detall: Les dues noves informacions deixen en molt mal lloc el president de la Kings League, ja que aquestes indiquen que no li hauria faltat temps per ser-li infidel a Chía un cop ja estaven junts. A més, Shakira li hauria donat un cop de porta després que ell hagués intentat tornar amb ella.

Què en sabem? Segons ha informat el programa de Telecinco 'Socialité' ...

  • Testimonis apunten als periodistes de Mediaset que han vist Piqué parlant amb una noia amb "actitud afectuosa" en una discoteca quan ja sortia amb la seva actual parella. De fet, es van embolicar aquella nit d'ara fa un any. Es tracta d'una jove advocada amb qui el van veure entrar junts en un reservat "per escapar de les mirades" dels assistents a la festa. Piqué nega els fets a Chía, de 24 anys.
  • D'altra banda, el periodista Jordi Martín assegura que l'exfutbolista va voler tornar amb Shakira el mes de maig, un mes després de trencar amb ella a l'abril. "S'ho hauria pensat millor i hauria intentar tornar a casa amb la seva exdona i els seus fills", garanteix. De fet, van intentar donar-se una segona oportunitat, però no va funcionar i la cantant va fer pública la ruptura al juny. Cal recordar que feia mesos que hauria començat l'afer de Piqué amb Clara.

D'on venim? Recentment, el també empresari ha estat enxampat a París amb Irina Shaik, top model i exparella de Cristiano Ronaldo, de festa fins a la matinada.

Mentrestant: L'exjugador del Barça tracta d'aïllar-se de tot plegat, malgrat que no ha dubtat a tornar-li els retrets a Shakira i fer mofa d'ella. Ell continua immers en la Kings League, la competició de futbol 7 amb streamers i que segueixen centenars de milers de fans. De fet, aquest diumenge podria tornar a vestir-se de curt, posar-se les botes i saltar al terreny de joc, tal com ha anunciat ell mateix.

Categoria: La Jungla