La Jungla
Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Dani Alves, vestit de presoner: viralitzen unes fotos antigues després de l'ingrés a presó

Barcelona.
Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Vuit anys després, les xarxes socials han recuperat unes fotografies de Dani Alves disfressat en una festa de Halloween. Unes imatges on apareix vestit de presones, que s'han viralitzat després que el futbolista hagi ingressat a presó acusat d'agressió sexual.

Què sabem? Les fotografies d'Alves amb l'uniforme de presoner i emmanillat són de 2015 i s'han viralitzat a través de comptes molt populars com Out of Context Football. S'hi veu el defensa brasiler vestit amb samarreta, pantalons i barret de ratlles negres i blanques. Són aquestes:

En detall: Les dues fotos s'apropen als cinc milions de visualitzacions a Twitter, i compten amb centenars de milers d'interaccions.

D'on venim? Alves va ingressar a la presó sense fiança per la presumpta violació d'una jove de 23 anys la matinada del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona.

  • En un primer moment, Dani Alves va assegurar no saber qui era la jove. Després, va desdir-se i va informar que sí que la coneixia, però que havien mantingut relacions sexuals consentides.
  • Tanmateix, les gravacions analitzades pels Mossos d'Esquadra, i els testimonis no coincideixen amb cap de les dues històries explicades pel futbolista.

Per acabar: Aquest dilluns s'ha acordat canviar Alves de presó, i ha estat traslladat de Brians 1 a Brians 2 per "garantir millor la seguretat i la convivència", segons fonts del departament de Justícia.

  • Brians 2, on ha estat traslladat aquest dilluns al matí, és una presó per condemnats, però també hi ha alguns presos preventius, com és el cas de l'exjugador del Barça.