La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Úrsula Corberó encén les xarxes: 3 fotos i 1 vídeo al llit amb quasi 3 milions de 'm'agrada'

Barcelona.
Foto: | Instagram

L'actriu catalana Úrsula Corberó sacseja les xarxes socials, concretament el seu compte d'Instagram, amb la seva última publicació que no para d'acumular tota mena de comentaris.

Què sabem? L'actriu nascuda a Sant Pere de Vilamajor deixa a tots els seus seguidors, més de vint-i-dos milions de persones, amb la boca oberta. Ho ha fet amb les últimes tres fotografies i un vídeo que ha compartit. Una publicació a les xarxes on la catalana, molt guapa i sensual, presumeix d'escultural cos a sobre d'un llit. 

Les imatges: Amb el cabell sense recollir i lluint una espècie de banyador color carn. D'aquesta guisa s'ha deixat fotografiar Úrsula Corberó, que pròximament protagonitzarà a Netflix una sèrie inspirada en el crim de la Guàrdia Urbana, en la seva última sessió de fotos. Una sessió de fotos, molt artística, feta per la fotògrafa Martina Matencio. En la primera imatge l'actriu apareix tombada cap per avall sobre un llit, mentre mira a càmera i aixeca la zona del cul. En una de les altres imatges presumeix de cul i cames i en l'altre apareix de cos sencer, asseguda sobre el llit. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó ✨ (@ursulolita)

Les reaccions: La publicació de l'actriu catalana supera els 11.000 comentaris. Entre els missatges que es poden llegir destaquen els següents: "Una bomba atòmica", "Molt guapa i sexy", "Divina", "Estic literalment cridant", "Mare de Déu" o "Quina sort té la teva parella". Comentaris entre els quals destaca el missatge que el nòvio d'Úrsula Corbero, l'actor argentí Chino Darín, li ha fet arribar. "M'agrada l'art", ha escrit.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que l'actriu catalana posa les xarxes socials cap per avall. Fa qüestió d'algunes setmanes, a principi de desembre, Corberó va impressionar moltíssim amb una sèrie de fotografies que es va fer a peu de platja al seu pas per Miami. Unes fotos on la catalana llueix unes vambes, un polo color blanc trencat i una faldilla blanca, molt curta, amb la que deixa a la vista part del seu cul. Un conjunt de roba caríssim, no apte per a totes les butxaques, d'una coneguda i prestigiosa marca italiana.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Cinema