La Jungla
Shakira envia un petó en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira envia un petó en una imatge d'arxiu | Instagram
Famosos

Shakira hi torna contra Piqué: el jersei amb missatge del qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira envia un petó en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira envia un petó en una imatge d'arxiu | Instagram

Shakira té la lliçó ben apresa: la venjança és un plat que se serveix fred. Com el que fa aquests dies a Catalunya, que la cantant colombiana ha aprofitat per lluir un nou jersei que la protegeix de les baixes temperatures amb un nou missatge mordaç contra Gerard Piqué. 

Què sabem? Les imatges són de diumenge 10 de gener, coincidint amb el dia del desè aniversari del seu fill gran, Milan Piqué. Ben abrigada amb un jersei i un barret, Shakira va sortir al balcó de casa a Esplugues de Llobregat per agrair el suport a uns fans que hi havia al carrer. A la roba, l'artista duia impresa una de les frases de la seva nova cançó.

Què posa al jersei? El jersei de Shakira porta estampada la cara d'ella al videoclip amb Bizarrap i una de les frases de la seva cançó que ha fet més fortuna: "Las mujeres no lloran, las mujeres facturan". Aquestes són les fotos del moment:

A més, les imatges es van prendre quan Shakira va sortir al balcó a saludar els fans i agrair-los el suport incondicional dels últims dies. "Heu fet tant per mi, moltes gràcies. En una estona surto i ens fem una foto", deia a les persones que esperaven a peu de carrer.

Per acabar: Tot plegat, el mateix dia que un grup de fans de Shakira va increpar el pare de l'exfutbolista. Joan Piqué va agafar el cotxe diumenge per anar a veure un dels partits de futbol de la Kings League del seu fill, però quan va arribar a la Zona Franca de Barcelona es va trobar una desagradable sorpresa: un grup de seguidors de la cantant l'esperava per molestar-lo. Li van repetir algunes de les frases de la cançó i van cridar el nom de la seva ídol.

Categoria: La Jungla