La Jungla
Montserrat Bernabeu i Shakira, amb en Milan quan era un nadó
Foto: Montserrat Bernabeu i Shakira, amb en Milan quan era un nadó | Europa Press
Famosos

La tristor de Montserrat Bernabeu, carn de portada: "Shakira demana als fills que no li diguin àvia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Montserrat Bernabeu i Shakira, amb en Milan quan era un nadó
Foto: Montserrat Bernabeu i Shakira, amb en Milan quan era un nadó | Europa Press

Montserrat Bernabeu viu un dels seus moments més difícils, després que la batalla entre Shakira i el seu fill, Gerard Piqué, hagi escalat de forma irrefrenable després de la nova cançó de la cantant. El centre de la disputa, els dos fills de l'exparella, Milan i Sasha.

Què sabem? Segons publica aquest dimecres la revista Lecturas en portada, Montserrat Bernabeu està "enfonsada" perquè els seus nets "ja no li diuen àvia". En pàgines interiors, la publicació del cor assegura que la mare de Piqué "va lluitar fins al final perquè el seu fill i Shakira es reconciliessin". Però no va passar, i ara la seva única preocupació són els menors.

En detall: Unes criatures que, segons Lecturas, tindrien l'ordre de la mare de no anomenar més "avi" i "ona" (de iaiona), a Joan Piqué i Montserrat Bernabeu. Per aquest motiu, l'exsogra de Shakira està "molt trista".

A més, el suposat requeriment de Shakira és especialment dolorós per Bernabeu, tenint en compte tot el que ha fet pels nens. Per exemple, quan Piqué era fora per futbol i la cantant estava de gira, en Milan i en Sasha sopaven i feien els deures a casa dels avis.

Un altre apunt: La relació entre Bernabeu i Shakira ha empitjorat cada cop més i més, malgrat que va ser l'exsogra qui va recomanar a Piqué en un principi que signés l'acord de separació amb la colombiana i permetés que els fills es mudessin amb ella als EUA. Van passar tres coses que van trencar definitivament el vincle entre ella i la seva exjove:

  • Una publicació afectuosa que Shakira va dedicar a Piqué a Instagram quan la relació estava trencada, i que l'aleshores sogra va interpretar com un gest de pressió al seu fill.
  • El cabreig de la intèrpret quan els Piqué Bernabeu van desfer l'entramat societari que unia les dues famílies.
  • Les fotografies de Clara Chía a la Cerdanya, passejant pel carrer amb Gerard Piqué i els seus pares.

Per acabar: Malgrat que la situació sembla ara irreconduïble, Montserrat Bernabeu i Shakira han estat veïnes els últims anys. Ara la cantant rep fans a les portes de casa pràcticament a diari, que s'hi acosten per donar suport a la seva ídol, que ha penjat al balcó una bruixa que mira al domicili dels exsogres. Però la convivència podria tenir els dies comptats, perquè la residència dels pares de Gerard Piqué ja s'ha posat a la venda.

Categoria: La Jungla