La Jungla
Julia Otero amb Lola Lolita a 'Días de tele'
Foto: Julia Otero amb Lola Lolita a 'Días de tele' | TVE
Televisió

Julia Otero, viral pel ball de la cançó de Shakira contra Piqué (botifarra inclosa)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Julia Otero amb Lola Lolita a 'Días de tele'
Foto: Julia Otero amb Lola Lolita a 'Días de tele' | TVE

Julia Otero ha tornat aquest dimarts a TVE amb una nova entrega de Días de tele, el nou programa amb el qual recorda moments icònics de la petita pantalla. La passada nit amb Rosa López, Chanel Terrero... i la tiktoker Lola Lolita, que ha gravat la presentadora fent un ball que ja és viral.

Què sabem? Lola Lolita ha visitat Días de tele amb la idea d'aconseguir material pel seu compte de TikTok, que acumula més de deu milions de seguidors. I prou que se n'ha sortit. Ha ensenyat a Julia Otero i la copresentadora del format, Carolina Iglesias, l'últim challenge amb la nova cançó de Shakira, i l'han ballat juntes. Aquí el moment:

En detall: Es tracta de la mateixa coreografia que Shakira i el seu equip de ballarines van viralitzar a TikTok fa tot just una setmana. Un ball molt literal, amb moviments de mans i malucs i només un petit canvi: la botifarra final dedicada a Gerard Piqué. 

En xifres: El vídeo porta des d'aquest dimarts publicat al compte de Lolita Lola, i en només un dia ha obtingut 1,3 milions de reproduccions, més de 105.000 likes i centenars de comentaris. Així es veu el ball de Julia Otero, amb la música de Shakira, a TikTok:

@lolalolita

Chicos!! El martes por la noche a las 22:50 me podéis ver en La 1 de TVE !! “Dias de Tele” me lo pasé súper bien ❤️💗🫶🏻!!

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Per acabar: Precisament aquest dimecres, Shakira també és notícia per una nova polèmica amb la seva exsogra. Aquesta vegada, el suposat requeriment als seus fills perquè ja no diguin "àvia" a Montserrat Bernabeu, la mare de Gerard Piqué, que és portada de la revista Lecturas.