La Jungla
Foto: | Cuatro
Televisió

Risto Mejide confessa la nefasta relació amb la seva mare i com perjudica la seva filla Roma

Barcelona.
Foto: | Cuatro

El presentador català de Mediaset s'ha obert en canal en l'últim episodi del seu programa, Viajando con Chester, a Cuatro, on ha entrevistat al periodista i escriptor Máximo Huerta.

Què sabem? Máximo Huerta està molt unit a la seva mare i al llarg de l'entrevista que li ha fet Risto Mejide ha mencionat en diverses vegades l'especial relació que tenen. Un tema que ha remogut molt a Risto Mejide. Tant que el català ha confessat per primera vegada davant de les càmeres la dolentíssima relació que manté amb la seva mare. Tan dolenta és que fa quatre anys que no es parlen.

Què ha dit? Parlant de la seva mare, el presentador de Mediaset i ex de Laura Escanes ha dit el següent:

  • "Fa quatre anys que no em parlo amb ella".
  • "Ha estat una hòstia important".
  • "Crec que m'haig de perdonar amb ella perquè li dec a la meva filla Roma. Per molt que hagi tingut diferències amb la meva mare, la meva filla no en té la culpa. Ara mateix estic en un conflicte".

El motiu: La raó per la qual Risto Mejide no es parla amb la seva mare és perquè un dia, fa quatre anys, van tenir una discussió molt forta. Des de llavors, el presentador no es parla amb ella. "Ens vam barallar i vam tenir una gran bronca", ha confessat. No obstant, Risto Mejide també ha dit que justament el dia que va gravar l'entrevista amb Máximo Huerta la seva mare li va enviar un missatge. "Són coses del destí perquè no parlo amb ella ni tampoc sap res de la meva agenda de gravacions", ha afirmat el presentador. Foto de Risto Mejide durant l'entrevista:

Per acabar: Máximo Huerta, que ha confessat que amb la seva mare està molt unit i que tenen un vincle molt fort, ha recomanat a Risto reconciliar-se amb la seva mare perquè la vida és molt curta i un cop mori ja no ho podrà fer. "Crec que és moment que la contestis i li tornis a dir hola", ha dit Huerta parlant amb Risto. Farà cas el català als consells de Huerta i es reconciliarà amb la seva mare? 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió