La Jungla
Karol G i Shakira
Foto: Karol G i Shakira | EFE
Famosos

Els detalls de la nova cançó de Shakira: data de llançament i nou missatge a Piqué

Barcelona.
Karol G i Shakira
Foto: Karol G i Shakira | EFE

La cantant colombiana Shakira escalfa motors per publicar, en els pròxims dies, una nova cançó al mercat que segur tornarà a crear molta polèmica.

Què sabem? Va ser el passat 11 de gener quan Shakira, en col·laboració amb l'artista argentí Bizarrap, va publicar la seva última cançó. Una lletra molt polèmica i incendiària contra Gerard Piqué, la seva exparella i pare dels seus dos fills, Milan i Sasha. Un tema que s'ha convertit en tot un èxit i que acumula més de 198 milions de visites a Youtube. Un èxit que la cantant nascuda a Barranquilla espera tornar a repetir amb la seva nova cançó, que traurà al mercat en els pròxims dies.

La data: Tal com ha avançat Jordi Basté en el programa de ràdio El món a RAC1, Shakira publicarà la seva nova cançó el proper dia 2 de febrer. Una data que no és a l'atzar, sinó que coincideix amb el dia del seu aniversari i també el de Gerard Piqué. I és que tots dos fan anys el mateix dia. Ella en farà 46 i ell 36. Un regal d'aniversari enverinat que segur torna a aixecar un gran enrenou.

En profunditat: La nova cançó de Shakira serà una col·laboració amb la cantant Karol G, també colombiana. Segons Jordi Basté, aquesta nova composició de les dues cantants no serà tan dura com la que ha Shakira ha fet amb Bizarrap, tot i que també inclourà missatges dirigits a Gerard Piqué. "És una cançó que parla de desamor i de dues dones que ho han deixat amb les seves parelles", ha explicat el periodista i presentador de RAC1. I és que en els últims mesos, tant Shakira com Karol G han estat víctimes del desamor.

Per acabar: El videoclip de la cançó entre  Shakira i Karol G es va gravar a principis de gener a Barcelona, aprofitant un viatge de Karol G a la capital catalana. Un vídeo que es va rodar en temps rècord, en qüestió de 48 hores.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Música