La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

El programa de TV3 que Pilar Rahola mai ha vist perquè "no m'interessa gens"

Barcelona.
Foto: | TV3

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha confessat per primera vegada quin és el programa de televisió de TV3 que mai ha vist i tampoc té cap mena d'interès a veure.

Què sabem? Tot i estar durant molts anys vinculada a la cadena pública de Catalunya, hi ha un programa de la seva graella que la periodista i escriptora mai ha vist. Un espai que, tot i el seu èxit i reconeixements, no desperta cap mena de curiositat ni interès a la catalana. 

De què es tracta: Des de fa diversos mesos Pilar Rahola participa com a col·laboradora i presentadora a la cadena privada de Catalunya, 8tv. Durant la nit del dimarts 24 de gener va participar com a tertuliana a l'espai El Pentàgon, presentat pel valencià Vicent Sanchís. I precisament va ser allà on Rahola va confessar quin programa de TV3 mai ha vist, ni tampoc té interès a veure. Estem parlant de l'exitós programa Crims, presentat per Carles Porta. Un programa que també té la seva versió en ràdio, a l'emissora Catalunya Ràdio, i que el novembre del 2021 es va endur un Premi Ondas al Millor Programa de Ràdio.

  • "Soc zero consumidora d'aquesta mena de productes perquè no m'interessen gens".
  • "A mi aquestes coses no m'enganxen perquè no vull saber com han matat a algú".
  • "Tot i que el programa sé que està ben fet, a mi el tema de la mort no em genera cap mena d'interès".

El motiu: La raó per la qual Pilar Rahola no ha vist mai el programa Crims, ni tampoc té pensat veure'l, és perquè es considera una "apassionada de la vida". En aquest sentit, al seu pas pel programa El Pentàgon, va dir: 

  • "Em barallaré per la vida encara que em quedi un alè. No tinc interès a preparar-me per la mort".
  • "Cadascú fa front a la mort com pot i a mi la mort em sembla una derrota. La mort és molt cabrona. A mi m'enfada molt i la rebutjo, no tinc ganes de conciliar-me amb ella. M'interessa la vida".

Per acabar: Parlant de la mort, Pilar Rahola va dir que li agrada tan poc que el dia que va morir el seu pare ho va passar molt i molt malament. Tant és així que la periodista i escriptora va estar tot un any sense poder veure fotos del seu pare. "Estic convençuda que la meva actitud no és la correcta. La meva mare, per exemple, es passava el dia mirant fotos seves", va rematar.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3 8TV