La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

El nou projecte de Cristina Pedroche a Antena 3: presentadora d'un programa d'èxit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora del programa Zapeando de La Sexta, Cristina Pedroche, està d'enhorabona amb l'últim projecte professional que li acaba de confiar el grup Atresmedia.

Què sabem? Cristina Pedroche s'ha endut una boníssima notícia durant el dia 25 de gener. I és que la cadena on porta molts anys vinculada l'ha premiada amb un programa de molt d'èxit que aviat presentarà. Un projecte que inicialment no era per ella, sinó per una altra presentadora molt estimada. Però, a causa d'una sèrie de circumstàncies, les coses han canviat a últim moment i la sort s'ha posat de part de Cristina Pedroche.

De què es tracta? Tal com avança el portal verTele, Cristina Pedroche serà la presentadora del mític programa d'Antena 3, Password, que torna a la petita pantalla després d'un llarg temps sense emetre's. Un concurs que va popularitzar la presentadora Luján Argüelles entre els anys 2008 i 2010. I precisament era Arguelles la presentadora que Atresmedia havia pensat per presentar la nova etapa del programa. Però, per motius laborals, Luján Argüelles no podrà presentar l'espai. De manera que Cristina Pedroche, que va fer el càsting com a presentadora però havia quedat descartada, ha estat l'elegida.

En profunditat: La raó per la qual Argüelles no podrà presentar Password és perquè té pendent començar un nou projecte amb Televisió Espanyola. Un programa que es dirà Brigada Tech, que presentarà i produirà i no podrà combinar amb les gravacions de Password. Per aquest motiu, Agüelles ha estat baixa d'última hora i la sort s'ha posat de banda de Pedroche.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Per últim: Va ser fa pocs dies quan Pedroche, a través del seu compte d'Instagram, va fer públic que estava molt il·lusionada amb un nou projecte d'Antena 3, però que finalment els directius de la cadena no l'havien elegida. Una publicació que, tot i no confirmar-ho  ella mateixa, tot apunta que es referia al programa Password. Entre altres coses va dir: "Fa temps vaig fer un càsting per una cosa i avui m'han dit que no. Al principi m'he posat una mica trista perquè crec que era perfecte per mi. Sabeu quan penseu que alguna cosa ha de ser per tu i al final no passa? Doncs així em sento".