La Jungla
Montserrat Bernabeu i Shakira, al vídeo viral
Foto: Montserrat Bernabeu i Shakira, al vídeo viral | Xarxes socials
Famosos

La mare de Piqué agafa Shakira per la cara i li mana callar: el vídeo viral del qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Montserrat Bernabeu i Shakira, al vídeo viral
Foto: Montserrat Bernabeu i Shakira, al vídeo viral | Xarxes socials

És la polèmica de les últimes hores a les xarxes socials: el vídeo de Montserrat Bernabeu agafant la Shakira per les galtes abans de manar que calli. Això és el que hi ha al darrere de les imatges.

En detall: L'escena es va gravar a la Festa de l'Esport Català el gener del 2016 a Barcelona, ara fa tot just set anys. Hi apareixen Montserrat Bernabeu, Shakira i Gerard Piqué, que acabava de rebre el premi al millor esportista de l'any per part de l'UFEC. Mentre l'exfutbolista s'apropa a parlar amb un altre convidat, les aleshores sogra i jove protagonitzen aquest moment:

Què sabem? El vídeo va començar a circular a través de les xarxes socials fa dos dies i a hores d'ara l'original ja compta amb més de dos milions de reproduccions, especialment entre fans de Shakira que hi volen veure una prova de la mala relació entre la cantant i la seva exsogra.

  • Diversos comptes han fet córrer la versió que Bernabeu havia demanat a Shakira que es tapés perquè duia un vestit ample i de tirants sense sostenidors.
  • Però el vídeo està descontextualitzat i en cap cas s'ha confirmat que passés això que diuen els fans de la cantant.
  • De fet, a les imatges completes es pot comprovar que Shakira i Montserrat Bernabeu riuen i parlen distesament just abans i després de la seqüència publicada a la xarxa.

A més, aquest dimecres Montserrat Bernabeu ha estat portada de Lecturas per un altre suposat enfrontament amb Shakira. En aquest cas, pels nets. Segons la revista, la mare de Piqué està "enfonsada" perquè Milan i Sasha "ja no li diuen àvia" per ordre de la cantant.

Per últim: Shakira es troba en aquests moments surfejant la cresta de l'onada de l'èxit, després de la publicació de la seva nova cançó contra Piqué. Pel que sembla, ja prepara un altre tema amb missatge al seu ex. La publicarà el proper 2 de febrer, que a més és el dia de l'aniversari d'ella i d'ell (en fan 46 i 36, respectivament). Quina una en prepara ara la colombiana?

Categoria: La Jungla