La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Toni Clapés vomita contra TV3 i diu per què no el conviden a cap programa

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

El presentador de l'emissora RAC1, Toni Clapés, no es mossega la llengua i diu el que realment pensa de la televisió pública catalana.

Què sabem? Ha estat durant la tarda del dimecres 25 de gener, en el seu programa Versió RAC1, on Toni Clapés l'ha dit grossa i ha esclatat com mai contra TV3. Tot ha passat després que un col·laborador del seu programa, Rocco Steinhäuser, li digués que ahir a la tarda, dimarts 24 de gener, el va veure en el programa Planta Baixa presentat per Agnés Marqués. Clapés s'ha estranyat i ha dit que ell ahir a la tarda no va anar a TV3. Rocco ha explicat que el va veure perquè van recuperar unes imatges seves de l'any 1996. A partir d'aquí, Toni Clapés s'ha anat escalfant i ha desbarrat com mai contra la pública. 

Què ha dit? Toni Clapés ha deixat més clar que mai que precisament simpatia no és el que té cap a TV3. I és que segons ha dit, la cadena només el contacta quan recau en el càncer.

  • "L'última vegada que vaig connectar amb TV3 va ser quan encara hi era Cristina Puig per parlar de les vacunes. La darrera vegada que vaig trepitjar la cadena també va ser amb Cristina Puig per parlar del meu limfoma".
  • "Només interesso a TV3 quan recaic. Suposo que tard o d'hora recauré i em tornaran a trucar".
  • "Aquest és l'interès que genero a la cadena. Si no, no interesso. He d'estar malalt o en fase crítica".

A més a més: Toni Clapés no s'ha quedat aquí, sinó que ha seguit amb el seu demolidor discurs contra TV3. Els seus col·laboradors del programa s'han quedat al·lucinats. Tant que no han sabut què dir per tallar a Clapés i evitar que continués carregant contra TV3.

  • "Entre que no hi ha Cristina Puig, que ja no fan el FAQS i que no m'estic morint, no interesso".
  • "En el moment que torni a estar malalt terminal a TV3 li vindrà bé preguntar-me què tal estic".
  • "Fa uns anys vaig tenir una recaiguda, però no em van trucar perquè no se'n van assabentar. Ara s'hauran d'esperar a la pròxima que torni a tenir un limfoma. Les coses com són, no em sap greu dir-ho".

Per acabar: El programa Versió RAC1 ha emès el tall on Clapés surt a TV3 en el programa Planta Baixa. El que ha cridat l'atenció dels seus col·laboradors ha estat el canvi de veu que amb els anys ha experimentat el presentador. Clapés, posant més llenya al foc, ha dit: "El canvi de veu és per la quimioteràpia. És per si em truquen de TV3 que això potser els interessa".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Ràdio