La Jungla
Foto: | Xarxes
Xarxes

La imatge més buscada de Clara Chía, després de catorze dies desapareguda

Barcelona.
Foto: | Xarxes

Va ser el passat 11 de gener quan la cantant colombiana Shakira va publicar la seva cançó bomba contra Gerard Piqué, en col·laboració amb l'argentí Bizarrap.

Què sabem? Des de fa molts dies es parla de la jove Clara Chía, actual parella de Gerard Piqué. Moltes són les persones que asseguren que la catalana de 24 anys estaria travessant un difícil moment, després de la cançó de Shakira contra Piqué. Inclòs s'ha arribat a dir que Clara Chía i Gerard Piqué estarien vivint una forta crisi de parella que podria acabar amb la seva relació. El cert és que l'última imatge que s'ha publicat de la jove demostra tot el contrari.

La imatge: Clara Chía s'ha convertit en una de les persones més buscades en els últims catorze dies, pels periodistes i fotògrafs. Tothom vol saber què és de la jove i com està vivint aquests moments. La foto que s'ha publicat d'ella demostra que la jove està bé i tranquil·la, completament aliena a la polèmica entre la seva parella i Shakira. Una imatge de Clara Chía que ha fet un assistent a l'últim partit de futbol que s'ha celebrat en el marc de la Kings League, la lliga esportiva organitzada per Gerard Piqué i Ibai Llanos. A la imatge es pot veure a la jove asseguda molt a prop de Piqué, demostrant-li el seu suport i deixant clar que la cosa entre ells continua igual que sempre.

A més a més: La persona que ha enxampat a Clara Chía durant el partit de futbol, també ha gravat a Gerard Piqué en un moment del partit. Crida l'atenció la seva actitud. I és que Piqué, en lloc d'estar atent del terreny de joc, està pendent del seu telèfon mòbil revisant sense parar el seu compte de Twitter. La prova:

Per acabar: La imatge més actual de Clara Chía es publica dies abans que Shakira tregui al mercat la seva nova cançó. Un tema que es podrà escoltar a partir del dia 2 de febrer, coincidint amb el seu aniversari i també el de Gerard Piqué. Una data de llançament que no sembla escollida a l'atzar. La nova cançó de Shakira serà una col·laboració amb la cantant, també colombiana, Karol G. Totes dues canten al desamor i tot apunta que la lletra també inclourà missatges dedicats a Piqué.

Categoria: La Jungla