La Jungla
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Piqué i Clara Chía publiquen la primera foto junts: així responen als atacs de Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gerard Piqué i Clara Chía ja no s'amaguen. Malgrat que fa mesos que se sap que estan junts, i que fins i tot Shakira els ha dedicat ja una cançó carregada de mala bava, la parella s'havia mostrat esquiva en públic. Fins ara, que han compartit la primera fotografia junts.

Què sabem? Aquest dimecres a última hora de la nit, Piqué ha publicat al seu perfil d'Instagram la primera foto amb Clara Chía. Molt afectuosos, l'exfutbolista recolza el cap sobre el de la seva nòvia, que també mira a càmera somrient. Però una imatge val més que mil paraules, així que aquí va la publicació d'estrena de la parella:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique)

En detall: La primera foto de Piqué i Clara Chía junts s'ha convertit de seguida en tendència a les xarxes socials, i només al perfil d'ell ha obtingut prop de mig milió de comentaris en menys de deu hores. Entre els missatges, milers de referències als cotxes Twingo, els rellotges Casio i Shakira. Han respost a la publicació superfamosos com la presentadora Nuria Roca o els excompanys de vestidor Riqui Puig i Carles Alenyà.

A més, Piqué i Clara Chía fan pública la primera foto junts quan tot just s'acaba de saber que Shakira prepara una nova cançó i que probablement carregarà, una vegada més, contra el seu ex. El tema serà una col·laboració amb Karol G i parlarà de desamor. Cap novetat. La data triada pel llançament tampoc no sembla que sigui innocent: sortirà el dia 2 de febrer, coincidint amb l'aniversari de Shakira però també de Piqué (ella farà 46 anys i ell 36).

  • El videoclip de la nova cançó es va gravar a principis de gener a Barcelona, durant una visita llampec de 48 hores de Karol G a la ciutat.

Per acabar: Malgrat que Piqué i Clara Chía no s'havien pronunciat encara públicament sobre la seva història d'amor, la relació entre tots dos està més que oficialitzada a les respectives famílies. Ho demostren les imatges de la parella passejant per la Cerdanya amb els pares d'ell, o el dinar de Sant Esteve amb els familiars d'ella. L'exfutbolista ja no deixa lloc a dubtes. Ni problemes ni crisi. Shakira ja és història i el seu "reemplaçament" (tal com diu la colombiana al seu single) vol ser "per tota la vida".

Categoria: La Jungla