La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

La brutal resposta de Shakira a la foto de Gerard Piqué amb Clara Chía: sis paraules

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant colombiana nascuda a Barranquilla, Shakira, segueix en peu de guerra amb la seva exparella, el que va ser futbolista, Gerard Piqué.

Què sabem? Va ser durant la nit del dimecres 25 de gener quan Gerard Piqué, en el seu compte d'Instagram, va penjar una fotografia que es va fer viral en molt pocs segons. Parlem de la seva primera foto a les xarxes on apareix amb la seva nòvia Clara Chía, de 24 anys. Una imatge per demostrar que la seva relació segueix igual o millor que el primer dia, i que es mantenen completament al marge dels atacs de Shakira. O això volen demostrar. Una imatge a Instagram que acumula quasi tres milions de 'm'agrada'.

Què ha fet Shakira? La cantant no s'ha quedat de braços plegats i ha respost a la foto de Gerard Piqué. Ho ha fet també amb una imatge que ha compartit en el seu compte d'Instagram.  Una fotografia que també va publicar durant la nit del dimecres 25 de gener, dues hores després que Gerard Piqué publiqués la seva amb Chía. Una imatge per respondre al seu ex on Shakira apareix amb Bizarrap, l'artista argentí amb el qual col·labora en la seva última cançó contra Gerard Piqué. Una imatge que suma més de 2 milions de 'm'agrada' i que tan Shakira com Bizarrap han compartit per agrair tot el suport rebut en els últims dies. I és que la seva primera cançó junts ja supera les 200.000.000 visualitzacions a Youtube. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

En profunditat: A la publicació, tal com es pot veure a dalt, Shakira i Bizarrap escriuen un breu missatge de sis paraules. És el següent: "Gràcies a tots pel vostre suport". També ajunten les banderes dels seus respectius països. L'argentina en el cas de Bizarrap i la colombiana en el cas de Shakira.

Per acabar: El que crida l'atenció és que de moment, Shakira i Piqué, tot i tenir una relació nefasta i no aguantar-se encara es continuen seguint a les xarxes socials. Deixaran de fer-ho algun dia?

Categoria: La Jungla