La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Presentadora catalana destrossa Gerard Piqué per la foto que penja amb Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El que va ser jugador del Barça revoluciona les xarxes socials compartint per primera vegada una foto amb la seva jove parella de 24 anys, Clara Chía.

Què sabem? Durant la nit del dimecres 25 de gener, per a sorpresa de tothom, i enmig del conflicte que manté amb Shakira, Gerard Piqué va posar les xarxes cap per avall amb la foto que va publicar. Una imatge on presumeix d'amor amb Clara Chía, amb qui surt des de fa una temporada. Una relació que molts asseguren que estava a punt de trencar-se, a causa de la polèmica que Piqué manté amb Shakira. Tot i que la imatge demostra tot el contrari, que estan millor que mai. Una imatge de Piqué i Clara Chía, que ara treballa a l'empresa Kosmos i abans com a cambrera en un conegut lloc de Barcelona, que no para de sumar 'm'agrada'.

Què ha dit? Una famosa presentadora catalana no s'ha pogut mossegar la llengua i ha dit la seva quan ha vist la imatge de Piqué amb Clara Chía. Parlem de la catalana Núria Marín, que treballa a Telecinco, on presenta el programa dels caps de setmana, Socialité. Marín, nascuda a Lleida, s'ha mostrat molt crítica a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat la imatge de la parella i el seu punt de vista. Ho adjuntem a continuació.

En profunditat: Tal com es pot llegir, Núria Marín ha escrit: "Fer-te fotos amb la teva nòvia perquè les vegi la teva ex". Un comentari amb el qual critica l'actitud de Piqué i es posiciona al costat de Shakira. Marín, a més, afegeix: "Súper romàntic". Dues paraules on fa gala del seu sentit de l'humor, atacant l'actitud del que va ser futbolista i la seva jove parella.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que la presentadora catalana parla de la polèmica del moment, Shakira-Piqué. A principis de gener, quan Shakira va publicar la seva cançó contra Gerard Piqué, en el programa dels caps de setmana de Telecinco Socialité, va dir: "Molta gent critica a Shakira perquè hagi fet aquesta cançó des del dolor. És una cançó que al final demostra com ens hem sentit tots quan ho hem deixat amb una parella". Fent referència a Clara Chía va dir que la jove de 24 anys "no està en igualtat de condicions que Shakira perquè no és tan famosa i no pot contraatacar".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué