La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa de Telecinco, impacta: sense extensions per primer cop i el cap li queda així

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa del grup Telecinco, a través de les xarxes socials, no ha deixat a ningú indiferent amb l'últim canvi d'imatge que s'ha fet a la seva perruqueria de confiança.

Què sabem? Una coneguda de l'univers Mediaset, que ha participat en diferents programes de la cadena, ha decidit passar per la perruqueria i sotmetre's a un canvi de look. Un canvi del qual ha presumit a les seves xarxes, per a sorpresa dels seus seguidors. I és que la famosa ha impactat molt traient-se les extensions per primera vegada en molt temps i mostrant quin és el seu cabell real. La famosa i com li ha quedat el cap, a continuació.

De qui es tracta? La de Telecinco que ha decidit donar un nou aire a la seva melena és Makoke, actualment col·laboradora del programa Fiesta, dels caps de setmana, presentat per Emma García. Makoke també és coneguda per ser l'exparella de Kiko Matamoros, col·laborador de Sálvame, amb qui manté una relació pèssima. No es poden ni veure. 

Què s'ha fet? Tal com ha ensenyat a través del seu compte d'Instagram, Makoke ha passat per la seva perruqueria de confiança a Madrid i ha donat un nou aire a la seva llarga melena rossa. I és que treballar davant les càmeres implica cuidar molt la imatge i per a Makoke és fonamental estar guapa sempre. Tot i que el resultat, sembla ser, no li ha agradat massa. I és que Makoke s'ha tret les extensions per primera vegada en molt temps i s'ha quedat amb el seu cabell natural. En sortir del centre de bellesa ha fet un vídeo per saber si els seus seguidors la veien guapa o no. Ella el primer que ha dit és: "Em falta cabell". Segons després ha afegit: "Em veig rara, crec que demà em tornaré a posar les extensions". Així està ara:

Per acabar: Makoke no només s'ha posat extensions, tot i que ara no les porti, per canviar la seva imatge. La de la cadena Telecinco també s'ha operat els pits, el cos i la cara per aparentar tenir menys anys dels que realment té. Una metamorfosi de la qual està encantada i ho demostra a través del seu compte d'Instagram, on sovint penja fotos seves amb poca roba.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco