La Jungla
Alfons Arús, al seu programa de televisió
Foto: Alfons Arús, al seu programa de televisió | La Sexta
Televisió

Alfons Arús, forçat a aclarir els comentaris sobre el cas Alves al seu programa

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Alfons Arús, al seu programa de televisió
Foto: Alfons Arús, al seu programa de televisió | La Sexta

Alfons Arús s'ha vist obligat a donar explicacions per unes declaracions a Aruser@s, el seu programa de La Sexta, sobre el cas Alves. A través d'un comunicat, l'equip del presentador català ha manifestat textualment el seu suport a la denunciant.

Què sabem? Des que es va conèixer l'ingrés a presó Dani Alves per una presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona, Aruser@s ha fet un seguiment diari del cas des de la secció de successos. Però els comentaris sobre què va portar la víctima, una jove de 23 anys, a entrar al lavabo amb el futbolista, abans de patir suposadament una violació, han generat multitud de crítiques dels espectadors. Fins al punt que el programa d'Arús s'ha defensat en un comunicat.

Què diu 'Aruser@s'?

  • "L'Alfons recalca que la declaració de la víctima és impecable, absolutament creïble. Alves, en canvi, ha ofert tres versions diferents, sense cap credibilitat".
  • "De l'únic que no s'ha informat és per què ella va acceptar la invitació quan prèviament havia declarat que Alves havia tingut una actitud grollera i desagradable".
  • "Aquesta opinió és compartida per les amigues, que parlen d'assetjament".
  • "En cap moment jutgem aquest fet, només exposem el que apareix a la declaració. És un punt que tard o d'hora acabarà sent notícia".
  • "Creiem que, des de dissabte, ha quedat claríssim el nostre suport a la noia".

D'on venim? Els comentaris sobre què va motivar la jove a entrar al lavabo amb Alves, i per què no en va sortir abans de ser agredida, van provocar una allau de queixes d'espectadors. Davant de les crítiques, Aruser@s no ha tingut cap altra sortida que pronunciar-se. Però ni així ha convençut part de l'audiència, que ha reaccionat una vegada més per recriminar el tractament que el programa ha fet d'aquest cas.

Un altre apunt: Una altra de les grans afectades pel cas Alves és la dona del brasiler, Joana Sanz. Després de les mostres inicials de suport al seu marit, la model ha matisat les seves paraules i ha posat distància amb ell eliminant totes les fotos que tenien junts a Instagram.

  • Cal recordar que més enllà del daltabaix emocional que ha suposat per ella l'empresonament d'Alves, Joana Sanz intenta sobreposar-se també a la mort de la seva mare, que va perdre la vida la setmana passada a causa d'un càncer.

Per acabar: Després de ser empresonat divendres passat pel risc de fuga que va percebre la jutgessa, Alves va ser traslladat dilluns de Brians 1 a Brians 2, on roman en un mòdul per presoners relacionats amb delictes contra la llibertat sexual. L'última informació que es coneix del futbolista és que ha fitxat per la seva defensa Cristóbal Martell, l'advocat contractat també per altres mediàtics com Leo Messi o la família Pujol.

Categoria: La Jungla